Skip to content

HR-koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Siivitä tiesi menestykseen valitsemalla itsellesi sopiva HR-koulutus.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman HR-koulutuksia osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tietenkin maan parhaimmalla sisällöllä, sillä valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset.

Koulutuksissamme voit syventää osaamistasi työnantajamielikuvan rakentamisen, rekrytoinnin tai työyhteisöviestinnän asiantuntijana tai kerryttää arvokasta osaamista lomautusten tai organisaatiomuutosten läpiviemiseen. Valikoimastamme löydät myös koulutukset uusimpiin HR -teknologioihin ja HR-analytiikkaan tai voit hakea työkaluja työuupumuksen johtamiseen ja työhyvinvoinnin lisäämiseen työyhteisössäsi. Kouluttajina meillä toimivat alansa huiput, kuten Juho Toivola, Camilla Tuominen, Paula Helle ja Anna Perho.

Tutustu alla oleviin HR-koulutuksiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi. 

Olisiko teitä tulossa useampi?

Joukossa viisaus vahvistuu ja kaverin kanssa on aina hauskempaa! Siksi kannustammekin osallistumaan koulutuksiimme ja tapahtumiimme ryhmissä. Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille.

Miten toimia? Meilaa satu.ferrario@professio.fi tai soita 040 151 1867 – myös verkkokauppamme tarjoaa automaattisesti alennuksen, kun lisäät ostoskoriin vähintään 3 lippua.

OTA YHTEYTTÄ SATUUN

Tutustu HENRY Akatemian koulutustarjontaan!

HENRY ry ja tulevaisuuden ammatillista osaamista valmentava koulutusyhtiö Professio yhdistivät voimansa ja lanseerasivat jo syksyllä 2019 HENRY Akatemian, joka tarjoaa Suomen laadukkainta koulutusta työelämän johtajille, esihenkilöille ja HR-osaajille! Lataa esite täältä.

TUTUSTU HENRY AKATEMIAAN LATAA ESITE

Investointi tulevaisuuteen: HR-koulutusten hyödyt

Työelämän kehittyessä henkilöstöhallinnon (HR) koulutuksista tulee organisaatioille yhä tärkeämpiä. Investoimalla henkilöstöhallinnon koulutuksiin yritykset voivat säilyttää kilpailukykynsä ja pysyä kehityksen kärjessä. Sijoittamalla HR-koulutukseen nyt voit varmistaa, että organisaatiossasi on tarvittavat taidot menestyäkseen jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. HR-koulutukset tarjoavat myös yksilöille mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti kehittämällä uusia taitoja tai hiomalla jo olemassa olevia taitoja. Tämäntyyppinen kehitys auttaa ammattilaisia pysymään oman alansa suuntausten edellä ja samalla ajan tasalla nykypäivänä käytetyistä tekniikoista ja menetelmistä.

HR – mistä sanoista kirjainyhdistelmä tulee?

HR tulee englanninkielisistä sanoista Human Resources ja sillä tarkoitetaan henkilöstöä. Joskus käytetään myös lyhennettä HRM, eli Human Resources Management, joka taas tarkoittaa henkilöstöhallintoa.

Tyypillisiä HR-alan tehtävänimikkeitä:

 • HR-asiantuntija
 • Henkilöstösihteeri
 • Henkilöstöjohtaja
 • HR-päällikkö
 • Työsuhdeasioiden hoitaja
 • Rekrytointipäällikkö
 • Rekrytoija
 • Henkilöstökoordinaattori
 • Työsuhdejuristi

Henkilöstö on organisaation arvokkain voimavara – ilman henkilöstöä organisaatio ei tuota tulosta.

Jokainen esihenkilö ja johtaja on omalta osaltaan vastuussa organisaationsa henkilöstön hyvinvoinnista. Organisaation kasvaessa tarvitaan usein kuitenkin henkilöitä, jotka vastaavat henkilöstöhallinnollisista toimista, kuten rekrytoinnista, perehdytyksestä ja työhyvinvoinnista. HR-koulutukset sopivatkin paitsi henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, myös esihenkilöille ja johtajille.

Henkilöstöhallinnon koulutukset kattavat monenlaisia aiheita rekrytointi- ja rekrytointiprosesseista työntekijäsuhteisiin ja sääntöjen noudattamiseen liittyviin kysymyksiin. Koulutuksista työntekijät saavat tiedot ja välineet, joita he tarvitsevat voidakseen johtaa henkilöstöään tehokkaasti ja käsitellä haastavia tilanteita niiden ilmetessä. Koulutukset auttavat organisaatioita myös luomaan ympäristöä, jossa työntekijät tuntevat itsensä arvostetuiksi ja kunnioitetuiksi – kaikki nämä tekijät lisäävät tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Tarjolla on kattavasti HR-koulutuksia mm. näistä aiheista:

 • Rekrytointi
 • Henkilöarviointi
 • Perehdytykset
 • Diversiteetin ja inkluusion rakentaminen
 • Työyhteisön k kouehittäminen
 • Työntekijäkokemuksen kehittäminen
 • Muutosneuvottelut
 • Työhyvinvointi
 • Konfliktitilanteiden ratkaiseminen
 • Henkilöstöasiantuntijan taloustaidot
 • Tietosuoja henkilöstöhallinnossa
 • Työntekijöiden sitouttaminen
 • Vastuullisuus HR-työssä
 • Henkilöstöanalytiikka ja tiedon tulkinta

Koulutuksissamme kouluttavat alansa ykkösnimet, kuten Juho Toivola, Camilla TuominenPekka Järvinen.

Ettehän tipahda kehityksen junasta?

Henkilöstöhallinnon koulutukseen investoiminen auttaa organisaatioita pysymään alan trendien edellä ja ymmärtämään muuttuvia käytänteitä. HR-koulutukset antavat työntekijöille taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen tehtävissään. Pysymällä ajan tasalla henkilöstöhallintoon liittyvistä nykyisistä säädöksistä ja käytännöistä työnantajat voivat varmistaa, että heidän yrityksensä pysyy sääntöjen mukaisena ja jatkaa samalla laadukkaiden palvelujen tai tuotteiden tarjoamista.

Lisäksi investoimalla henkilöstöhallinnon koulutukseen nyt voidaan auttaa yrityksiä säästämään rahaa pitkällä aikavälillä välttämällä kalliita virheitä, jotka johtuvat tietämättömyydestä tai kokemuksen puutteesta tiettyjen menettelyjen tai lakien suhteen. Jos organisaatio ei esimerkiksi ymmärrä ylityökorvauksia tai lomapäiviä koskevia työlainsäädännön säännöksiä, sille voidaan määrätä tuntuvia sakkoja tai rangaistuksia, jos näitä sääntöjä ei noudateta oikein. Investoimalla nyt asianmukaiseen henkilöstöhallinnossa toimivien henkilöiden kouluttautumiseen voidaan välttää nämä kalliit virheet myöhemmin.

Viime kädessä henkilöstöhallinnon koulutuksiin investoiminen on tärkeää yrityksille, jotka pyrkivät menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Kattavilla kursseilla organisaatiot voivat varmistaa, että tiimeillä on kaikki tarvittavat välineet menestykseen – nyt ja tulevaisuudessa!

Katso myös HR-aiheiset tapahtumat Strategy Talk HR ja HR Executive Nordic 2023.

Professio ja HENRY ry ovat luoneet yhteistyössä johtajille, esihenkilöille ja HR-ammattilaisille suunnatun HENRY Akatemian. Tutustu akatemiaan ja koulutuksiin täällä.