Skip to content

HENRY Akatemia

Niille, jotka haluavat oppia ja uudistua.

Älä jätä menestystäsi sattuman varaan!

Henkilöstöalan ja esimiesten yhdistys HENRYssä oltiin jo pitkään mietitty, että yhdistyksellä pitäisi olla omaa koulutustarjontaa. Samaan aikaan Professio etsi yhteistyökumppania, jonka kanssa voisi kasvattaa ja monipuollistaa omaa koulutustarjontaansa entisestään. Molempien unelma toteutui, kun he päättivät yhdistää voimansa ja lanseerasivat syksyllä 2019 laadukasta täydennyskoulutusta tarjoavan HENRY Akatemian.

Uuden Akatemian tavoitteena on edistää työyhteisöjen tuloksellisuutta ja uudistumiskykyä tarjoamalla koulutusta tulevaisuuden työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille. Akatemia haluaa luoda HR- ja esimieskoulutuksen benchmarkin Suomeen.

Vuonna 2020 HENRY Akatemian koulutustarjonta muodostuu 10 täydennyskoulutuksesta.  Tarjonta on luotu käytännön tarpeista käsin, HR-ammattilaisia ja esimiehiä haastattelemalla. Tähän on yhdistetty alan uusin tutkimustieto ja kuumimmat trendit sekä huippukouluttajat.  Kingiin sisältöön syvyyttä tuovat myös mielenkiintoiset vierailijaluennoitsijat alan huipulta – toimialafokusta ja ajankohtaisuutta unohtamatta.

Akatemian koulutuksissa on panostettu myös unohtumattomaan asiakaskokemukseen, sillä kouluttautuminen on usein myös irtiotto arjesta – näin ollen koulutuspäiviin onkin luvassa ripauksen eksklusiivisuutta. Emme halua myöskään unohtaa kouluttajia – olemme erityisen iloisia ja ylpeitä huippuasiantuntijoistamme!

Koulutuksissa mukana Claned – uusi digitaalinen oppimisalusta!

Clanedin, digitaalisen oppimisalustan avulla syvennyt etukäteen koulutuspäivien aiheisiin ja kerrytät osaamistasi. Mikä parasta, voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Tee työn ohessa harjoituksia, julkaise mielenkiintoista sisältöä, verkostoidu ja jaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Helppoa, innostavaa ja tehokasta – eikö!

Astu viisaampana tuleviin hetkiin

HR & johtaminen

Rekrytointi 2.0

11. helmi 2020 – 12. helmi 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Itseohjautuva organisaatio

25. helmi 2020 – 26. helmi 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

HR-analytiikka & tekoälyn mahdollisuudet

03. maalis 2020 – 04. maalis 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Loistava työnantajamielikuva

10. maalis 2020 – 11. maalis 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Henkilöstön osaamisen moderni johtaminen

01. huhti 2020 – 02. huhti 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen Itsensä kehittäminen

Tulevaisuuden esimies ja johtamisen työkalupakki

22. huhti 2020 – 23. huhti 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Valmentava johtamisote

06. touko 2020 – 07. touko 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Tunnista ja sitouta talentit organisaatioosi

19. touko 2020 – 20. touko 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Ketterä HR & People Tech

02. kesä 2020 – 03. kesä 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Työhyvinvoinnin tavoitteellinen kehittäminen

03. kesä 2020 – 04. kesä 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Rekrytointi 2.0

19. elo 2020 – 20. elo 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Itseohjautuva organisaatio

20. elo 2020 – 21. elo 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

HR-analytiikka & tekoälyn mahdollisuudet

15. syys 2020 – 16. syys 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen Itsensä kehittäminen

Tulevaisuuden esimies ja johtamisen työkalupakki

21. loka 2020 – 22. loka 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Loistava työnantajamielikuva

27. loka 2020 – 28. loka 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Henkilöstön osaamisen moderni johtaminen

10. marras 2020 – 11. marras 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

HR & johtaminen

Ketterä HR & People Tech

01. joulu 2020 – 02. joulu 2020

HUONE Jätkäsaari, Helsinki

Näe koulutuksen vaikuttavuus ja konkreettiset tulokset!

Haluamme koulutuksella olevan todellista vaikuttavuutta organisaatiosi toimintaan – siksi osassa koulutuksista mittaammekin muutosta uudella ja helpolla tavalla. Pohjaa päätöksesi mitattuun tietoon ja seuraa tavoitteiden toteutumista ja muutoksia jatkuvasti. Arvioinnin avulla oivallat koulutuksen vaikutukset oman ja työyhteisösi toiminnan muutoksiin.

Heidän avulla viimeistelet osaamisesi huippukuntoon

strategi, puhuja ja kouluttaja, HappyOrNot

Henna Ojala

Loi täysin uuden rekrytointitapahtumakonsepti Walk for Jobsin, joka kerää satoja työnhakijoita ja kymmeniä yrityksiä yhteen

Henna hyppäsi viime syksynä strategiaprojektien parista yhteen maailman kuumimmista kasvuyrityksistä, HappyOrNot:iin. Henna on sparrannut kansainvälisten pörssiyritysten, koulutusorganisaatioiden kuin pk-sektorin yritystenkin tiimejä, asiantuntijoita ja johtajia. Hän järkeistää laajoja strategisia kokonaisuuksia arkipäivän tekemisen tasolle.

Hennan inspiroivat puheenvuorot herättelevät ja kannustavat muutokseen. Hän tuo toivottua konkretiaa, esimerkkejä ja selkeitä askelmerkkejä asiakaskokemus- ja työntekijäkokemuskeskusteluun sekä digiajan johtamiseen. Henna on itse toiminut HR-tehtävissä, sparrannut erilaisia yrityksiä rekrytointimarkkinoinnin haasteissa ja auttanut asiantuntijoita tuotteistamaan omaa osaamistaan.

Suomen kokeneimpia rekrytointikouluttajia

Juho Toivola

Ammatillinen intohimo on kehittää rekrytointia työkseen tekevien ihmisten ammatillista osaamista, ja sitä kautta koko suomalaisen työelämän laatua

Juho on pohjakoulutukseltaan psykologian maisteri sekä jatkokoulutukseltaan työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi. Hän on työskennellyt konsulttiyrityksissä suorahaku- ja henkilöarviointikonsulttina, sekä mm. Finnairin ja Elisan rekrytoinnista ja työnantajakuvatyöstä vastaavana johtajana. Vuodesta 2014 alkaen hän on työskennellyt sivutoimisesti oman yrityksensä kautta rekrytointikoulutusten ja -konsultoinnin parissa.

Juho on pitänyt viime vuosina yli 100 rekrytointiin liittyvää koulutusta, joihin on osallistunut yhteensä tuhansia ihmisiä. Hänen koulutuksia pidetään yleisesti paitsi hyödyllisinä, niin myös hauskoina. Juholla on paljon käytännön esimerkkejä eri yrityksistä, joita hän on kerännyt työuransa varrella. Näiden käytännön esimerkkien kautta vaikeammatkin aiheet muuttuvat helpommin lähestyttäviksi ja ymmärrettäviksi.

Head of HR Business, Partner, Greenstep

Kati Tuovinen

Innostava ja kokenut muutosjohtaja, fasilitaattori ja valmentaja, joka innostuu ihmisistä, kehittämisestä ja aikaansaamisesta

Katilla on yli 15 vuoden kokemus vastuullisista ja monipuolisista henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon tehtävistä sekä organisaatiokulttuurin kehittämisestä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kasvu- ja suuryrityksissä. Hän on työurallaan toiminut HR-asiantuntijana, henkilöstöjohtajana, esimiehenä, yrityksien johtoryhmän jäsenenä, konsulttina ja liiketoiminnan vetäjänä.

Kati on  Hän uskoo, että kulttuuri syö strategiat aamupalaksi ja brändit lounaaksi. Ilman innostunutta ja sitoutunutta henkilöstöä, on mahdotonta luoda onnistuneita asiakaskokemuksia.

”Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.”

Senior HR Consultant

Sirpa Ontronen

Monipuolinen osaaminen työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja muutoksen johtamisesta

Sirpa on kokenut HR-ammattilainen, joka on työskennellyt henkilöstöjohtajana, henkilöstöpäällikkönä ja HR-asiantuntijana keskisuurissa ja suurissa yrityksissä eri toimialoilla. Hänellä on kokemusta työskentelystä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä yrityksissä ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus henkilöstöhallinnon johtotehtävistä.

Sirpa on pidetty ja asiantunteva valmentaja.

”Optimisti voittaa aina!”

yritysvalmentaja, toimitusjohtaja, Balentor Oy

Pekka Järvinen

Omistautuneet ihmiset ja tiimit löytävät ratkaisut vaikeissakin tilanteissa

Pekka on ollut perustamassa ja rakentamassa oman alueensa johtavaksi toimijaksi kasvanutta Balentor -yritysryhmää ja sen myötä päässyt työskentelemään useiden erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa. Hän on työskennellyt näköalapaikalla useiden world class -yritysten sekä pk- ja kasvuyritysten kanssa sekä julkisen sektorin organisaatioiden kehittämisen parissa.

Pekan saa innostumaan henkilöstön ja asiakkaiden onnistumiset sekä toimivien ja vaikuttavien ratkaisujen rakentaminen eri tilanteisiin. Balentorilla he ovat kehittäneet strategialähtöisen kehittämisen metodin, jota he syventävät edelleen.

Work Engagement Expert ja Co-Founder, Emooter

Teemu Jäntti

Inspiroituu yrittäjyyden kautta avautuneesta mahdollisuudesta vaikuttaa yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden (työ)hyvinvointiin pohjautuen tieteellisesti tutkittuun tietoon

Teemu Jäntti on koulutukseltaan KTM Helsingin kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto) ja toinen Emooterin perustajista.

Emooter on sovellus, joka auttaa ihmisiä kehittämään ja ylläpitämään hyvinvointia töissä. Kun käyt lyhyitä keskusteluja Emooterin virtuaalisen hyvinvointioppaan kanssa, saat henkilökohtaista palautetta, ideoita, tuuppauksia ja työn tuunaamisen haasteita, jotka kaikki perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja tähtäävät parempaan hyvinvointiin. Emooter tarjoaa samalla tiimeille ja organisaatioille jatkuvan ja luotettavan tavan analysoida hyvinvointia tieteellisesti validoidulla mittaristolla.

”Kilpailuetua positiivisesta yksilöiden työhyvinvoinnista ja palvelevasta johtamisesta.”

Regional Director and Owner, Finland & Scandinavia at NeuroLeadership Group

Arto Miekkavaara

Passionate about the human side of business. Leadership trainer, consultant and coach.

HR Business Partner, Crescendo Consulting and Management Oy

Johanna Jussila

Työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisen asiantuntija sekä HENRYn Työhyvinvoinnin edistäminen -verkoston vetäjä

Johannalla on kahden vuosikymmenen kokemus liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä, myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta, valmentavasta esimiestyöstä, muutosjohtamisesta palvelusektorilla ja valmentajana toimimisesta erilaisissa yrityksissä sekä hyvinvointiohjelmissa.

Johannan yrittäjätaustaan kuuluu toiminimiyrittäjyys (2001-2007), Crescendon perustaminen v. 2016, lisäksi Johanna on perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana Kaukalo Solutions Oy:ssä (2017-).

Luottamustoimet:

  • Henry ry:n Työhyvinvoinnin edistäminen -verkoston vetäjä 2017-
  • Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry. puheenjohtaja 2018-
  • Helsingin Yrittäjät ry hallituksen jäsen 2018-
Wellbeing & HR Manager, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Peppi Härme

Uskoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin olevan merkittävä kilpailu- ja menestystekijä nyt ja tulevaisuudessa

Peppi Härme työskentelee VTT:llä vastaten työhyvinvoinnin ja -terveyden kokonaisuudesta. Pepillä on taustalla monien vuosien kokemus eri HR tehtävistä ja on toiminut sen lisäksi alan valmentajana, coachina ja konsulttina. Ratkaisukeskeisyys, fokusointi ja positiivinen ote ovat aina toiminnan ytimessä.

toimitusjohtaja, perustaja, Cuckoo Workout -työhyvinvointisovellus

Veera Lehmonen

Työskennellyt koko yrittäjäuransa ajan työhyvinvoinnin parissa

Veeraa motivoivat mahdottomaksi kutsutut haasteet ja yhdessä dynaamisen tiimin kanssa heidän missiona on luoda avoimempia työyhteisöjä ja aktiivisempia työpäiviä. Veera uskoo, että pienillä teoilla saadaan aikaan kestävät muutokset niin yksilö- kuin organisaatiotasoilla.

Development Manager, CSC

Topi Litmanen

Kun teknologia mullistaa aloja, oppimisen ohjaamisessa tarvitaan uusia työkaluja

Data auttaa, mutta avainasemassa ovat ihmiset, jotka pystyvät tekemään ratkaisuja tiedon pohjalta. Topi on taustaltaan oppimisen tutkija ja kasvatustieteen tohtori, ja häntä kiehtovat teknologian mahdollisuudet oppimisen tukemisessa.

Topi työskentelee CSC:n kehityspäällikkönä. Tätä ennen hän toimi oppimisteknologiayritys Clanedin pedagogisena johtajana ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus digitaalisten oppimisratkaisujen parissa. Topi on kehittänyt oppimisanalytiikkaa hyödyntäviä ratkaisuja ja auttanut organisaatioita niiden käyttöönotossa Suomessa ja ympäri maailmaa.

johdon suorahakukonsultti ja sertifioitu business coach, MPS

Sari Salojärvi

Sari Salojärvi (KTT, KL) on johdon suorahakukonsultti ja sertifioitu business coach.
Sari on koulutukseltaan kauppatieteilijä ja kasvatustieteilijä. Vankka toimitusjohtaja- ja hallitustyöskentelykokemus yhdistyneenä pedagogiseen koulutukseen ja kokemukseen on antanut Sarille hyvät valmiudet johdon valmentamiseen ja coachaavaan otteeseen. MPS:llä coachaaminen näkyy Sarin työssä erityisesti johtoryhmien ja johtajien sparraamisessa. Sarille tärkeintä työssä on työtehtävien mielenkiintoisuus ja työskentely innostuneiden ja osaavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

johtava konsultti, Psycon

Annastiina Mäki

Erityisinä intresseinä osallisuuden ja itseohjautuvuuden johtaminen, johtamispuheen vaikuttavuus, johtajuus kompleksisissa työympäristöissä sekä johtajuuskulttuurin kehittäminen

Annastiina, FT, KL, työskentelee johtavana konsulttina Psycon Oy:llä. Hän luotsaa johtamisen ja kulttuurin kehittämiseen tähtääviä hankkeita sekä asiantuntijaorganisaatioiden strategisen resursoinnin ja johtamisen kysymyksiin ratkaisuja tuottavaa praktiikkaa.  Hän toimii myös johdon coachina ja valmentajana. Annastiinan työssä tutkimus integroituu organisaatioiden arjen kehittämiseen.

Annastiinalla on monipuolinen kokemus erilaisista kehittämis- ja johtamistehtävistä suurissa yritys- ja julkisorganisaatioissa.  Kehittämistyönsä ohessa Annastiina tutkii ja kirjoittaa yllä mainittujen teemojen äärellä.

Head of Leadership Development, Vincit

Johanna Pystynen

Näkee tärkeänä päästä eroon HR:n leimasta ja tuoda esiin siellä työskentelevät ihmiset, jotka pystyvät auttamaan omalla osaamisellaan yritystä menestymään

Johanna päätyi Vincitille henkilöstöjohtajaksi vuonna 2012. Tätä ennen hän työskenteli erilaisissa henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä niin IT-allalla kuin rekrytointipuolellakin.

Johanna ja muut ovat rakentaneet pienestä it-alan yrityksestä listautuneen suuryrityksen, joka valittiin vuonna 2016 Euroopan parhaaksi työpaikaksi (Great Place to Work). Tästä organisaation kehittämisestä myönnettiin Johannalle myös kansainvälinen Workforce Game Changers 2015 -johtamispalkinto.

Vincitillä he ovat vuosien aikana luoneet uudenlaisia käytäntöjä, kuten avoimen palkkamallin, esimiehettömän solupohjaisen organisaation ja LaaS-johtamismallin, joka perustuu palveluajatteluun. Käytännöt ovat levinneet myös Vincitin ulkopuolelle ja he pääsevätkin sparraamaan nykyisin lukuisia muita yrityksiä johtamisen uudistamisesta.

johdon ja esimiesten valmentaja, Sovunrakentajat

Katja Lundberg

Taitava johdon ja esimiesten valmentaja

Katjalla on yli 15 vuoden käytännön työkokemus johtamisen, esimiestyön, työyhteisötoiminnan kehittämisestä eri työrooleista käsin. Hän kertoo aikaisemmin työskennelleen esimies- ja johtotehtävissä, HR-tehtävissä sekä strategisen työhyvinvointijohtamisen hankepäällikkönä. Katja sparraa mielellään työpaikan haasteita systemaattisesti eri asiakokonaisuuksien väliset riippuvuussuhteet huomioiden.

Riina Hellström

Intohimoinen ketterän HR:n, modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja

Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota.

Riinan yhteisesti Natal Dankin kanssa perustama Briteissä toimiva Agile HR Community valmentaa ketterän HR:n ammattivalmennuksia globaalisti, ja yritys vaikuttaa globaalisti Agile HR mielipidejohtajan roolissa. Riinan johtama boutique-konsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja people analytics projekteistaan. Omissa projekteissaan Peoplegeeks tiimit toimivat aina ketterällä mallilla ja yllättävät itsensä ja asiakkaat sen toimivuudella, kerta toisensa jälkeen.

Riinan yritys toimii myös People Geeks AI projekteissa, jonka fokus on ihmisiin liittyvän analytiikan, tekoälyn, työvoiman optimointiprojektien ja HR-teknologiaosaamisen parissa, sekä henkilöstöosastojen analytiikan kumppanina toimimisessa.

työyhteisö- ja johtamisvalmentaja, kehitysjohtaja, Itla-säätiö

Marika Tammeaid

Erityisinä kiinnostuksen kohteina hyvinvointi- ja tuloksellisuus tietotyössä, itseohjautuvuuden edistäminen ja toimintatapojen kehittäminen

Marika on työyhteisö- ja johtamisvalmentaja, jolla on pitkä kokemus julkisen sektorin organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä.  Voimavara- ja ratkaisukeskeisen muutoksen asiantuntijana hän on erikoistunut lyhyiden ja pitkien oppimisprosessien rakentamiseen, muuttuvan työelämän teemoihin sekä kokeilulliseen toimintatapojen uudistamiseen.

Marika on toiminut vuosia valtion johtaja- ja esimiestehtävissä sekä toiminnan laadun kehittämiseen tähtäävissä konsultointirooleissa Suomessa ja kansainvälisesti. Marika on yli kymmenen vuoden ajan kouluttanut coacheja, työnohjaajia ja johtajia mm. yliopistollisissa täydennyskoulutuslaitoksissa.

Marikan mottona on: ”Mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa ja vahvistuu”.

Lean Agile valmentaja, Nitor

Minna Janhonen

Organisaatioiden kehittämisen ammattilainen

Minna on organisaatioiden kehittämisen ja henkilöstöjohtamisen asiantuntija, joka kehittää
ihmisten työn tukeen sekä organisaatioiden muutoskyvyn edistämiseen liittyviä koulutus- ja
valmennustuotteita. Minna työskenteli aiemmin pitkään Työterveyslaitoksen vanhempana tutkijana, ja on ollut mukana myös ketterien organisaatioiden kehittämishankkeissa.

Minna on toteuttanut muutama vuosi sitten KetteräHR -hankkeen, jossa tutkittiin ja kehitettiin edelläkävijäyritysten henkilöstöjohtamisen toimintoja. Janhonen kouluttaa ja valmentaa Nitorilla organisaation resilienssiin, johtamiseen, henkilöstöjohtamiseen (People Operations / HR), tiimityöhön, itseohjautuvuuteen ja sidosryhmien kanssa toimimiseen liittyvissä kysymyksissä. ​ Koulutukseltaan Minna on valtiotieteiden tohtori. Hän on väitellyt tiimityön sujuvuuteen liittyvistä kysymyksistä (2010). Lisäksi, hän on myös organisaatiotutkimuksen dosenttina Tampereen yliopistossa.

Head of People Operations & johtoryhmän jäsen, Silo.AI

Tuuli Suominen

Kansainvälisen liiketoiminnan ja modernin HR:n ammattilainen

Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut teknologia-alan kasvuyritysten HR-johtotehtävissä. Suominen on johtanut tiimejä, liiketoimintayksiköitä- ja vastuualuita yli 15 vuoden ajan. Hän omaa laajan kokemuksen liiketoiminnan eri osa-alueista operatiivisesta johtamisesta myyntiin ja markkinointiin. HR on ollut hänen fokusalueensa viimeiset viisi vuotta ja siinä ajassa hän on työskennellyt kahden teknologia-alan yrityksen johtoryhmässä sekä hetken aikaa HR-konsulttina liiketoimintalähtöistä HR:ää tuottavassa konsulttiyrityksessä.

Tuulin erityisosaamisalueita ovat:

  • Teknologia ja digitaaliset HR-ratkaisut
  • Liiketoimintalähtöinen HR
  • Kasvuyritykset
  • Yrityskulttuurin sekä modernin johtamisen rakentaminen
  • Työyhteisövalmennukset
Head of Workforce Analytics and Business Development at Houston Analytics Ltd

Pauli Dahlbom

Jakaa parhaita käytäntöjä sekä tietoa tukien organisaatioita saavuttamaan parhaan arvon data-analytiikasta päätöksentekoon ja prosessien optimointiin

Pauli hyödyntää/soveltaa innolla dataa ja älykästä automaatiota henkilöstöön liittyvässä päätöksenteossa. Pauli on aktiivinen jäsen HR-analytiikka yhteisössä.

Tällä hetkellä Pauli työskentelee Houstin Analyticsissa. Pauli auttaa asiakkaita tehostamaan päätöksentekoa jokapäiväisessä bisneksessä hyödyntämällä dataa ja analytiikka. Linkittämällä jokaisen asiakkaan toimialue asiantuntemuksen ja Houston Analyticsin osaamisen älykkäässä automaatiossa ja automaatiossa Pauli yhdistää liiketoiminnan päätöksentekijät ja datatieteilijät/data-analyytikot.

tekoälyasiantuntija, eCraft

Kirsi Louhelainen

Keskittyy uusiin teknologioihin, erityisesti tekoälyyn, ja niiden hyödyntämiseen työelämän murroksessa

Tekoälyasiantuntija Kirsi Louhelainen auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa teknologian, datan ja tekoälyn avulla eCraftilla. Tätä ennen hän on vastannut teknologiajohtajana tekoälykehityksestä Bravedo-yhteisössä (ent. Barona Group). Louhelaisella on laaja kokemus erilaisten teknologiaympäristöjen suunnittelemisesta ja kehittämisestä muun muassa startupeille, vakuutusyhtiöille ja pankeille. Hän on toiminut ohjelmistokehittäjänä, arkkitehtinä sekä erilaisissa johtotehtävissä.

HR-kehityspäällikkö ja HR-data-analyytikko, Terveystalo

Jaana Saramies

Jaana on henkilöstöanalytiikan sanansaattaja ja ihmisten voimaan uskova kehittäjä

Jaanalla (KTM) on pitkä historia taloushallinnosta, erityisesti sisäisen laskennan controller-tehtävistä. Taloudelliset luvut ovat usein yksi vahvimmin organisaatiota ohjaavista voimista, mutta Jaanan näkemyksen mukaan nuokin luvut tulevat ja johtuvat henkilöstöstä. Sen vuoksi hän näkee henkilöstöanalytiikassa ja hr-tiedolla johtamisessa valtavaa potentiaalia tuottaa kestävää kilpailuetua – ja juuri tätä Jaana haluaa koulutuksissaan tuoda esiin. Tällä hetkellä Jaana toimii Terveystalon HR-kehityspäällikkönä ja HR-data-analyytikkona, missä hän vastaa mm. henkilöstöanalytiikan kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Vapaa-ajallaan Jaana on yhteiskunnallisesti aktiivinen perheenäiti niin kaupunginvaltuutettuna paikallispolitiikassa kuin puheenjohtajana asiantuntijatason henkilöiden oman osaamisen markkinointia ja työllisyyttä edistävässä yhdistyksessä Piilo-osaajat ry.

johtava konsultti, Accenture

Satu Berlin

Pyrkii kehittämään ratkaisuja, joilla ihmisten työ saadaan palkitsevaksi erilaisissa muutostilanteissa

Satu on muutosjohtamisen ja osaamisen kehittämisen asiantuntija. Hän on yli kymmenen vuoden ajan auttanut työpaikkoja isoissa transformaatioissa kirkastamalla muutosten syitä ja tukemalla työntekijöitä käyttäytymisen muutoksessa kohti haluttua tulevaisuuden tilaa. Hänellä on tutkijatausta ja soveltaakin mielellään johtamisen ja organisaatioiden akateemista ymmärrystään erilaisissa työelämän käänteissä.

työterveyspsykologi ja coach, perustaja, Heltti

Tanja Lappi

Uusien asioiden kehittäminen ja vanhojen toimintamallien haastaminen saa hänet syttymään

Tanja on yksi Heltin perustajista. Lisäksi hän työskentelee työterveyspsykologina ja coachina sekä yksilöiden, esimiesten että johdon kanssa hyvinvoinnin johtamisen ja työssä jaksamisen teemojen parissa. Hän on erikoistunut psykologiuransa aikana ajatustyöläisten jaksamisen, energian, unen ja aivoterveyden asioihin. Tanja on kysytty puhuja sekä kasvuyrittäjänä, terveydenhuollon disruptoijana että asiantuntijana.

Tanjalla on menossa ns. kolmas työura. Työelämänsä hän on aloittanut kv konsulttina, toiminut erilaisissa HR-tehtävissä ja HR-konsulttina ennen työterveyteen siirtymistä. Työterveyden oppikoulun hän on suorittanut Terveystalossa johtaen siellä työterveyden kehitystä, vastaten työhyvinvoinnin palveluista ja liidaten työterveyspsykologien porukkaa. Helttiä hän on lähtenyt rakentamaan ajatustyön ja -työläisten tarpeeseen. Me Heltissä luomme ajatustyöläisille kestävää energiaa, kenenkään ei tule uupua työssään.

CEO, Medixine Oy

Lasse Rousi

Medixine Oy on terveys- ja hyvinvointialan sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys. Medixinen kokonaisvaltainen kommunikaatio- ja seulontaratkaisu mahdollistaa modernien toimintatapojen hyödyntämisen.

Lassella on 10 vuoden kokemus IT- ja teknologia-alalta sekä kansainvälisistä tehtävistä. Terveydenhuollon parissa hän on työskennellyt viiden vuoden ajan. Aikaisemmin urallaan hän on muun muassa vastannut CGI:llä uusista digitaalisista terveydenhuollon palveluista.

Co-founder, Prominda Revolution Oy

Anu Rautanen

Pitkällä kokemuksella opettajan työstä Anulla on taitoa saada ihmiset oppimaan pysyvällä tavalla

Rautanen on uudenaikaisen yrityskulttuurin asiantuntija sekä kouluttaja ja  työkseen hän fasilitoi organisaatioiden muutosprosesseja. Valmentamisen lisäksi Anulla on pitkä kokemus julkiselta puolelta vastuuttavasta johtajuudesta sekä itseorganisoituvien tiimien rakentamisesta.

Anu on intohimoinen työyhteisöjen uudistaja ja luo työkseen uutta yrityskulttuuria, joka perustuu jatkuvaan parantamiseen, siilojen purkamiseen ja kokonaisuuksien näkemisen voimaan yksilö- ja tiimitasolla.

Jussi Markula

Intohimoinen organisaatioiden kehittäjä, yritysvalmentaja ja kokenut sarjayrittäjä

Jussi haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kohti potentiaaliaan etenemällä ketterästi kohti uutta ja tuntematonta kasvua.

Jussille tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja yrityksen vaikuttavuuden kasvu. Hän on on kokenut itseohjautuvuuden kouluttaja, Teal Suomi -yhteisön perustaja ja intohimoinen kokeilukulttuurin puolestapuhuja.

Lead recruiter, Gofore Oy

Anni Roinila

Roinila on koulutukseltaan YTM ja hän työskentelee Goforella vastaten rekrytoinnista sekä työnantajamielikuvasta. Annilla on yli 15 vuoden työkokemus rekrytoinnista sekä hän omaa vankan kokemuksen it-rekryjen parissa.

Roinila on kiinnostunut itseohjautuvuudesta, monimuotoisuuden merkityksen ymmärtämisestä jo rekrytointivaiheessa sekä yrityskulttuurin merkityksestä rekrytointien onnistumistekijänä.

Kouluttaja ja sosiaalisen median ammattikäytön asiantuntija, HC Services Oy

Tom Laine

Laine on sosiaalisen median asiantuntijayritys HC Services Oy:n pääkouluttaja ja sosiaalisen median ammattikäytön asiantuntija.

Tom tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä. Hän on toiminut somerekrytoijana Suomessa sekä Englannissa useissa alan yrityksissä. Lisäksi Tom on toiminut Oraclen Channel Campaign Managerina Tanskassa vastaten Oraclen kumppanimarkkinointikampanjoista Suomessa ja Ruotsissa, ja perustanut Pohjoismaiden 1. sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen.

Nykyisin Tom kouluttaa Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Venäjällä, Ukrainassa, sekä Lähi-Idässä, ja mahtuupa joukkoon koulutuksia Yhdysvaltoihin ja Aasiaankin. Laine on Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä.

Kiitos loistavasta palautteesta!

Ei perinteistä tylsää opiskelua ankeassa luokkahuoneessa

”HUONE on värikäs ja hauska koulutuspaikka ja sinne on hyvät yhteydet julkisella liikenteellä.”

”Hyvät tilat ja koulutusmenetelmät, lisäksi käytänteet pelasivat.”

”Mahtava, inspiroiva ja helposti saavutettava koulutuspaikka.”

Inspiroivat alan huippukouluttajat

”Kouluttajat kaikki omalla tavallaan huippua, tiiminä monipuolinen.”

”Kouluttajat, hyvin suunniteltu kokonaisuus, mukavat innostavat kanssaosallistujat ja upeat puitteet”

”Vaikea teema tehty ymmärrettäväksi. Loistavia case-esimerkkejä, jotka todella avasivat ja havainnollistivat.”

Kingi sisältö ja tuoreet näkökulmat

”Koulutus osasi hyvin sanoittaa niitä ajatuksia, joita itsekin on arjessa paljon pohtinut. Sieltä sai innostusta siihen, että on oikealla tiellä, mutta toki vasta alussa.”

”Koulutus oli kokonaisuutena todella hyvä, ylitti odotukset. Vuorovaikutus kouluttajien ja osallistujien kesken oli vilkasta ja antoisaa.”

”Sisältö ajatuksia herättävä, aikataulutus onnistunut, mielenkiinto pysyi yllä molempien päivien ajan.”