Skip to content

Itsensä kehittämisen koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Nosta osaamisesi seuraavalle tasolle.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman koulutuksia oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tietenkin maan parhaimmalla sisällöllä, sillä valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset

Koulutuksissamme voit tutustua tehokkaan projektin ohjausryhmätoiminnan periaatteisiin tai löytää keinoja aivojen hyvinvointia tukeviin työskentelytapoihin ja työn suunnitteluun. Lisäksi voit hakea työkaluja tehokkaaseen ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen tai kehittää neuvottelutaitojasi.

Tutustu alla oleviin asiantuntijuutesi kehittämisen koulutuksiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi. 

Olisiko teitä tulossa useampi?

Joukossa viisaus vahvistuu ja kaverin kanssa on aina hauskempaa! Siksi kannustammekin osallistumaan koulutuksiimme ja tapahtumiimme ryhmissä. Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille.

Miten toimia? Meilaa antti.pasanen@professio.fi tai soita 040 655 1855 – myös verkkokauppamme tarjoaa automaattisesti alennuksen, kun lisäät ostoskoriin vähintään 3 lippua.

OTA YHTEYTTÄ ANTTIIN

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews