Skip to content

Missiona maailman osaavin kansa.

Tapahtumia ja koulutuksia, jotka tuntuvat sekä rintalastassa että korvien välissä.

Seuraavan kymmenen vuoden aikana robotiikan, automaation ja uusien teknologioiden johdosta arviolta 330 000 työpaikkaa katoaa, 800 000 muuttuu ja 360 000 uutta työpaikkaa syntyy Suomessa. Laadukkaan koulutuksen, eri toimijoiden kohtaamisten ja tiedon jakamisen tarve on ilmeinen, jotta pysymme muutoksessa mukana. Eikä vain mukana, vaan kilpailun kärjessä – me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä. Meidän missionamme on tehdä Suomesta maailman osaavin kansa.

Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa. Aidolle rajat ylittävälle yhteistyölle oli tilausta.

Keltanokka kauppakorkean penkiltä sai tehtäväkseen tuottaa maan kovimman sairaaloiden kehittämisen tapahtuman. ”Ei mulla ollut mitään hajua terveydenhuoltoalasta. Oli pakko lähteä kysymään niiltä ketkä alasta eniten tietävät – aloin haastattelemaan terveydenhuollon ammattilaisia ja päättäjiä ja sitä kautta kartoittamaan, mitkä ovat oikeasti ongelmakohdat.”

Toimintatapa kantoi hedelmää ja tapahtuma profiloitui nopeasti alan vuosittaiseksi ykköstapahtumaksi. Tämä keltanokka on nykyään Profession toimitusjohtaja ja sama yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on edelleen toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri alojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat.

Tänä päivänä Tulevaisuuden Sairaala on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma. Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 600 koulutusta ja 20 päättäjätapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Ruotsalaiset ovat auttamatta parempia Euroviisuissa eikä robottia voi päihittää kestävyyskisassa – mutta me autamme sinua olemaan se osaavin tyyppi kansainvälisillä markkinoilla.

Professio numeroina.

16+

Vuotta kokemusta takaavat laadun.

50+

Professiolaista.

600+

Tapahtumaa ja koulutusta.

8 000+

Kävijää vuodessa.

Maailmanluokan tapahtumat.

Korkeatasoinen ohjelma, valovoimaiset puhujat, uusin tieto ja tulevaisuuden visiot kohtaavat tapahtumissamme. Verkostoidu kollegoidesi kanssa, kehitä osaamistasi ja inspiroidu!

  • Silmiä avaavia visioita & kansainvälisiä innovaatioita
  • Opettavia caseja elävästä elämästä
  • Ratkaisevia tapaamisia & oivaltavia jutteluhetkiä
  • Inspiroivia kasvutarinoita & innostuksen kipinöitä
  • Toimialansa tärkein kohtaamispaikka

Tutkimme, tuotamme ja toteutamme itse kaikki ohjelmamme alusta loppuun saakka. Olemme jatkuvasti yhteydessä kohderyhmään ja alan asiantuntijoihin – selvitämme, mihin tulevaisuuden kysymyksiin erityisesti kaivataan vastauksia.

Kaikki tapahtumat

Koulutukset maan parhaalla sisällöllä.

Tarjoamme koulutusta aina ikäihmisten kuntouttamisesta esimiestaitojen kehittämiseen. Sisältö on meille kingi ja siksi valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset. Pienryhmät mahdollistavat käytännönläheiset harjoitukset ja intensiivisen oppimiskokemuksen.

  • Osaavimmat kouluttajat – palautekeskiarvo on 4,6/5
  • Freesein taito –koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon, ei arvaukseen
  • Kädet savessa treenaamista & yksityiskohtien mestaruutta

Teemme yhteistyötä mm. HENRY ry:n sekä Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa, jotta voimme taata laadukkaimman koulutustarjonnan. Lue lisää Kuntoutus Akatemiasta ja HENRY Akatemiasta.

Tulossa kouluttamaan Professiolle? Lue ohjeet onnistuneeseen koulutuskokemukseen.

Kaikki koulutukset

Professio Group – accelerating growth of people & business.

Professio Group on tapahtuma- ja koulutusyhtiö,  joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen. Toimintamme ydin on jo vuodesta 2006 lähtien ollut tapahtumien ja koulutusten huipputason sisältö, joka täytyy itse kokea. Palvelumme kattavat osaamisen kehittämisen, tapahtumamarkkinointi- ja mediaratkaisut sekä täyden palvelun tapahtumatoimistopalvelut.

Kiinnostavaa sisältöä oikeassa paikassa. Ei se väärin ole.

Professio 600+ Events and Trainings professio.fi
BIG Business Insight Group International Virtual and Hybrid Events bignordic.com
Upload by Professio IT Events and Trainings upload.fi
Business Class Business Magazine and Podcast bignordic.com/magazine
K31 Event & Content Agency

Tämä kuva kertoo paljon meistä – join us.

AVOIMET TYÖPAIKAT