Skip to content

Missiona maailman osaavin kansa.

Tähtäämme eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen. Toimintamme ydin on  huipputason sisältö, joka täytyy itse kokea.

LUE TARINAMME Yhteystiedot

Keitä me olemme…

Professio on tapahtuma- ja koulutusalan yritys, joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen laadukkaiden tapahtumien ja koulutusten kautta. Tarinamme alkoi vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa. Mitä tästä seurasi?

Matkan varrella olemme kasvaneet yhdeksi Suomen merkittävimmistä toimijoista Suomessa. Luomme vuosittain 600 koulutusta ja 100 tapahtumaa, joissa kohtaavat tuhannet eri alojen ammattilaiset ja yhteistyökumppanit.

Toimintamme ydin on kuitenkin pysynyt kaikki vuodet muuttumattomana: huipputason sisältö ja ammattitaito, joka täytyy itse kokea. Meillä et hukkaa aikaasi – olit sitten uusia taitoja hakeva koulutettava, inspiroitumista etsivä tapahtumakävijä tai yleisöä kaipaava yhteistyökumppani.

kouluttautujalle?

Jos etsit itsellesi sopivaa koulutusta ammatillisen osaamisen kehittämiseen, jonka laatuun uskaltaa luottaa.

Me tarjoamme laajan kirjon laadukkaita etä-, lähi-, ja hybridikoulutuksia, maan parhaimmilla kouluttajilla.

tapahtumakävijälle?

Jos etsit inspiraatiota ja uusinta tietoa työhösi liittyen sekä mahdollisuuden tavat muita saman alan päättäjiä ja asiantuntijoita.

Me tarjoamme kohdennetut tasokkaat tapahtumat, joissa voit luottaa niin sisältöön kuin tunnelmaan.

yhteistyökumppanille?

Jos etsit tarkasti valikoitua päättäjäkohderyhmää ja haluat esittäytyä heille parhaalla mahdollisella tavalla, alan kärkitoimijana.

Me tarjoamme mahdollisuuden yhteistyökumppanuuteen: tapahtumissamme tavoitat vaikeimmatkin kohderyhmät kustannustehokkaasti.

Professio numeroina.

18

Vuotta kokemusta takaavat laadun joka kerta.

TARINAMME

700

Tapahtumaa ja koulutusta eri aihealueista ympäri vuoden.

TARJONTA

5 000

Kouluttautujaa vuosittain kehittävät meillä osaamistaan.

KOULUTUKSET

10 000

Ainutlaatuista kohtaamista tapahtumissa.

TAPAHTUMAT

500

Meillä on ilo auttaa satoja kumppaniyrityksiä kasvussa.

KUMPPANIKSI

60

Menestyksessä mukana alan parhaimmat työntekijät.

REKRY

Mikä meitä ohjaa?

Missionamme on tukea yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden kasvua työmarkkinoilla laadukkaiden tapahtumien ja koulutusten kautta. Pysyäksemme erilaisissa työelämän mullistuksissa mukana – jopa pari askelta edellä, kilpailun kärjessä – tarvitsemme jatkuvaa laadukasta koulutusta, tiedon ja ideoiden jakamista – ja ennen kaikkea kohtaamisia eri toimijoiden välillä.

Seuraamme vahvasti aikaa ja työelämän megatrendejä: Tekoälyn, robotiikan, automaation ja uusien teknologioiden sekä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden mullistaessa työelämää, näemme mahdollisuuden olla muutoksen kärjessä.

Lisäksi toimintamme ytimessä on yksinkertainen ajatus: kysymme asiakkailta mitä he haluavat oppia. Selvitämme, missä ovat eri alojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat.

Maailmanluokan tapahtumat.

Korkeatasoinen ohjelma, valovoimaiset puhujat, uusin tieto ja tulevaisuuden visiot kohtaavat tapahtumissamme. Verkostoidu kollegoidesi kanssa, kehitä osaamistasi ja inspiroidu.

  • Silmiä avaavia visioita & kansainvälisiä innovaatioita
  • Opettavia caseja elävästä elämästä
  • Ratkaisevia tapaamisia & oivaltavia jutteluhetkiä
  • Inspiroivia kasvutarinoita & innostuksen kipinöitä
  • Toimialansa tärkein kohtaamispaikka

Tutkimme, tuotamme ja toteutamme itse kaikki ohjelmamme alusta loppuun saakka. Olemme jatkuvasti yhteydessä kohderyhmään ja alan asiantuntijoihin – selvitämme, mihin tulevaisuuden kysymyksiin erityisesti kaivataan vastauksia.

Kaikki tapahtumat

Koulutukset maan parhaalla sisällöllä.

Kehity seuraavalle tasolle työn muutosten ja trendien myllertäessä. Koulutuksemme mahdollistavat käytännönläheiset harjoitukset ja intensiivisen oppimiskokemuksen. Tarjolla laaja kirjo laadukkaita etä-, lähi-, ja hybridikoulutuksia eri alojen ammattilaisille.

  • Osaavimmat kouluttajat – palautekeskiarvo on 4,6/5
  • Freesein taito – koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon, ei arvaukseen
  • Kädet savessa treenaamista & yksityiskohtien mestaruutta

Valikoimastamme löydät uunituoreen ChatGPT Akatemian. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. HENRY ry:n sekä Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa. Lue lisää Kuntoutus Akatemiasta ja HENRY Akatemiasta.

Kaikki koulutukset

Olemme osa Professio Groupia.

Professio Group – Missiona maailman osaavin kansa.

Professio Group järjestää tapahtumia, koulutuksia ja ammattitutkintoja, jotka pitävät jatkuvasti muuttuvassa maailmassa työskentelevien ihmisten osaamisen ajan tasalla, jopa pari askelta edellä. Professio Groupin tarjonnasta löydät 2000 inspiroivaa tapahtumaa ja koulutusta vuosittain laajasti eri toimialojen ammattilaisille. Kaiken ytimessä on aina Suomen laadukkain sisältö ja timanttinen asiakaskokemus. 

Hyppää mukaan missioomme ja löydä ratkaisut osaamisesi kehitykseen. 

Professio B2B Events and Trainings professio.fi
MIF Management Training Programs and Vocational Qualifications mif.fi
Tieturi & Upload IT Events & Trainings tieturi.fi | upload.fi
BIG Business Insight Group International Virtual and Hybrid Events bignordic.com 

Professio Group Kaikki brändit -logo valkoinen

Sinustako uusi professiolainen? Tämä kuva kertoo paljon meistä – join us.

AVOIMET TYÖPAIKAT