Skip to content

Accelerating growth of people & business.

Tähtäämme eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen. Toimintamme ydin on  huipputason sisältö, joka täytyy itse kokea.

LUE TARINAMME Yhteystiedot

Keitä me olemme…

Professio on tapahtuma- ja koulutusalan yritys, joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen laadukkaiden tapahtumien ja koulutusten kautta. Tarinamme alkoi vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa. Mitä tästä seurasi?

Matkan varrella olemme kasvaneet yhdeksi Suomen merkittävimmistä toimijoista Suomessa. Luomme vuosittain 600 koulutusta ja 100 tapahtumaa, joissa kohtaavat tuhannet eri alojen ammattilaiset ja yhteistyökumppanit.

Toimintamme ydin on kuitenkin pysynyt kaikki vuodet muuttumattomana: huipputason sisältö ja ammattitaito, joka täytyy itse kokea. Meillä et hukkaa aikaasi – olit sitten uusia taitoja hakeva koulutettava, inspiroitumista etsivä tapahtumakävijä tai yleisöä kaipaava yhteistyökumppani.

kouluttautujalle?

Jos etsit itsellesi sopivaa koulutusta ammatillisen osaamisen kehittämiseen, jonka laatuun uskaltaa luottaa.

Me tarjoamme laajan kirjon laadukkaita etä-, lähi-, ja hybridikoulutuksia, maan parhaimmilla kouluttajilla.

tapahtumakävijälle?

Jos etsit inspiraatiota ja uusinta tietoa työhösi liittyen sekä mahdollisuuden tavat muita saman alan päättäjiä ja asiantuntijoita.

Me tarjoamme kohdennetut tasokkaat tapahtumat, joissa voit luottaa niin sisältöön kuin tunnelmaan.

yhteistyökumppanille?

Jos etsit tarkasti valikoitua päättäjäkohderyhmää ja haluat esittäytyä heille parhaalla mahdollisella tavalla, alan kärkitoimijana.

Me tarjoamme mahdollisuuden yhteistyökumppanuuteen: tapahtumissamme tavoitat vaikeimmatkin kohderyhmät kustannustehokkaasti.

Professio numeroina.

18

Vuotta kokemusta takaavat laadun joka kerta.

TARINAMME

700

Tapahtumaa ja koulutusta eri aihealueista ympäri vuoden.

TARJONTA

5 000

Kouluttautujaa vuosittain kehittävät meillä osaamistaan.

KOULUTUKSET

10 000

Ainutlaatuista kohtaamista tapahtumissa.

TAPAHTUMAT

500

Meillä on ilo auttaa satoja kumppaniyrityksiä kasvussa.

KUMPPANIKSI

60

Menestyksessä mukana alan parhaimmat työntekijät.

REKRY

Mikä meitä ohjaa?

Missionamme on tukea yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden kasvua työmarkkinoilla laadukkaiden tapahtumien ja koulutusten kautta. Pysyäksemme erilaisissa työelämän mullistuksissa mukana – jopa pari askelta edellä, kilpailun kärjessä – tarvitsemme jatkuvaa laadukasta koulutusta, tiedon ja ideoiden jakamista – ja ennen kaikkea kohtaamisia eri toimijoiden välillä.

Seuraamme vahvasti aikaa ja työelämän megatrendejä: Tekoälyn, robotiikan, automaation ja uusien teknologioiden sekä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden mullistaessa työelämää, näemme mahdollisuuden olla muutoksen kärjessä.

Lisäksi toimintamme ytimessä on yksinkertainen ajatus: kysymme asiakkailta mitä he haluavat oppia. Selvitämme, missä ovat eri alojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat.

Maailmanluokan tapahtumat.

Korkeatasoinen ohjelma, valovoimaiset puhujat, uusin tieto ja tulevaisuuden visiot kohtaavat tapahtumissamme. Verkostoidu kollegoidesi kanssa, kehitä osaamistasi ja inspiroidu.

  • Silmiä avaavia visioita & kansainvälisiä innovaatioita
  • Opettavia caseja elävästä elämästä
  • Ratkaisevia tapaamisia & oivaltavia jutteluhetkiä
  • Inspiroivia kasvutarinoita & innostuksen kipinöitä
  • Toimialansa tärkein kohtaamispaikka

Tutkimme, tuotamme ja toteutamme itse kaikki ohjelmamme alusta loppuun saakka. Olemme jatkuvasti yhteydessä kohderyhmään ja alan asiantuntijoihin – selvitämme, mihin tulevaisuuden kysymyksiin erityisesti kaivataan vastauksia.

Kaikki tapahtumat

Koulutukset maan parhaalla sisällöllä.

Kehity seuraavalle tasolle työn muutosten ja trendien myllertäessä. Koulutuksemme mahdollistavat käytännönläheiset harjoitukset ja intensiivisen oppimiskokemuksen. Tarjolla laaja kirjo laadukkaita etä-, lähi-, ja hybridikoulutuksia eri alojen ammattilaisille.

  • Osaavimmat kouluttajat – palautekeskiarvo on 4,6/5
  • Freesein taito – koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon, ei arvaukseen
  • Kädet savessa treenaamista & yksityiskohtien mestaruutta

Valikoimastamme löydät uunituoreen ChatGPT Akatemian. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. HENRY ry:n sekä Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa. Lue lisää Kuntoutus Akatemiasta ja HENRY Akatemiasta.

Kaikki koulutukset

Olemme osa Professio Groupia.

Professio Group – accelerating growth of people & business.

Professio Group on Pohjoismainen nopeasti kasvava tapahtuma- ja koulutusyhtiö, joka tähtää eri alojen ammattilaisten ja yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen.

Brändeihimme kuuluvat Professio, BIG Business Insight Group, Upload by Professio, K31 Event & Content Agency sekä Business Class, jotka kaikki heijastavat sitoutumistamme korkealaatuiseen sisältöön ja ainutlaatuisten kokemusten luomiseen.

Palvelumme kattavat osaamisen kehittämisen, tapahtumamarkkinointi- ja mediaratkaisut sekä täyden palvelun tapahtumatoimistopalvelut.

Professio 600+ Events and Trainings professio.fi
BIG Business Insight Group International Virtual and Hybrid Events bignordic.com
Upload by Professio IT Events and Trainings upload.fi
Business Class Business Magazine and Podcast bignordic.com/magazine
K31 Event & Content Agency k31agency.com

Sinustako uusi professiolainen? Tämä kuva kertoo paljon meistä – join us.

AVOIMET TYÖPAIKAT