Skip to content

Missiona tehdä Suomesta maailman osaavin kansa.

Meillä Professiolla on yksi tavoite ja se on tehdä sinusta osaavampi ja nokkelampi kuin se toimistonne uusi robotti, joka painaa väsymättä yötä päivää.

Seuraavan kymmenen vuoden aikana robotiikan, automaation ja uusien teknologioiden johdosta arviolta 330 000 työpaikkaa katoaa, 800 000 muuttuu ja 360 000 uutta työpaikkaa syntyy Suomessa. Laadukkaan koulutuksen, eri toimijoiden kohtaamisten ja tiedon jakamisen tarve on ilmeinen, jotta pysymme muutoksessa mukana. Eikä vain mukana, vaan kilpailun kärjessä – me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä. Meidän missionamme on tehdä Suomesta globaalisti osaavin kansa.

Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa. Aidolle rajat ylittävälle yhteistyölle oli tilausta.

Keltanokka kauppakorkean penkiltä sai tehtäväkseen tuottaa maan kovimman sairaaloiden kehittämisen tapahtuman. ”Ei mulla ollut mitään hajua terveydenhuoltoalasta. Oli pakko lähteä kysymään niiltä ketkä alasta eniten tietävät – aloin haastattelemaan terveydenhuollon ammattilaisia ja päättäjiä ja sitä kautta kartoittamaan, mitkä ovat oikeasti ongelmakohdat.”

Toimintatapa kantoi hedelmää ja tapahtuma profiloitui nopeasti alan vuosittaiseksi ykköstapahtumaksi. Tämä keltanokka on nykyään Profession toimitusjohtaja ja sama yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on edelleen toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri alojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat.

Tänä päivänä Tulevaisuuden Sairaala on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma. Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 500 koulutusta ja 20 päättäjätapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Ruotsalaiset ovat auttamatta parempia Euroviisuissa eikä robottia voi päihittää kestävyyskisassa – mutta me autamme sinua olemaan se osaavin tyyppi kansainvälisillä markkinoilla.

Professio numeroina

Vuotta kokemusta takaavat laadun.

15

Professiolaista.

40

Tapahtumaa & koulutusta.

500

Tapahtumakävijää vuodessa.

7 000

Maailmanluokan tapahtumat.

Korkeatasoinen ohjelma, valovoimaiset puhujat, uusin tieto ja tulevaisuuden visiot kohtaavat tapahtumissamme. Verkostoidu kollegoidesi kanssa, kehitä osaamistasi ja inspiroidu!

  • Silmiä avaavia visioita & kansainvälisiä innovaatioita
  • Opettavia caseja elävästä elämästä
  • Ratkaisevia tapaamisia & oivaltavia jutteluhetkiä
  • Inspiroivia kasvutarinoita & innostuksen kipinöitä
  • Toimialansa tärkein kohtaamispaikka

Tutkimme, tuotamme ja toteutamme itse kaikki ohjelmamme alusta loppuun saakka. Sisällöntuottajamme ovat jatkuvasti yhteydessä kohderyhmään ja alan asiantuntijoihin ja selvittävät mihin tulevaisuuden kysymyksiin erityisesti kaivataan vastauksia.

Kaikki tapahtumat

500  koulutusta maan parhaalla sisällöllä.

Tarjoamme koulutusta aina ikäihmisten kuntouttamisesta esimiestaitojen kehittämiseen. Sisältö on meille kingi ja siksi valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset. Pienryhmät mahdollistavat käytännönläheiset harjoitukset ja intensiivisen oppimiskokemuksen.

  • Osaavimmat kouluttajat – palautekeskiarvo on 4,6/5
  • Freesein taito – koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon, ei arvaukseen
  • Kädet savessa treenaamista & yksityiskohtien mestaruutta

Teemme yhteistyötä mm. HENRY ry:n sekä Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa, jotta voimme taata laadukkaimman koulutustarjonnan. Lue lisää Kuntoutus Akatemiasta ja HENRY Akatemiasta.

Tulossa kouluttamaan Professiolle? Lue ohjeet onnistuneeseen koulutuskokemukseen.

Kaikki koulutukset

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Tämä kuva kertoo paljon meistä – join us.

AVOIMET TYÖPAIKAT