Skip to content

Usein kysyttyä.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Joustavasti tapahtumiin ja koulutuksiin mistään tinkimättä.

Hybridiosallistuminen tarkoittaa mahdollisuutta valita osallistumismuoto joko paikan päällä tai virtuaalisesti niin, että voit seurata päivän ohjelmaa paikasta riippumatta päätteeltä tai omalta mobiililaitteeltasi. Huomaathan, että osallistumismuodon muutokset tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen koulutusta/tapahtumaa – tämän jälkeen valittu osallistumismuoto on sitova. Pidätämme oikeudet toteutusmuodon muutoksiin.

Tapahtumista tulee jälkikäteen jaettavaksi tallenne, josta pääset fiilistelemään tapahtumassa esitetyt puheenvuorot sekä keskustelut. Mikäli olet osallistumassa verkon välityksellä, saat noin viikkoa ennen tapahtumaa kirjautumisohjeet sekä linkin virtuaalialustalle.

Tarjoamme osallistujille tallenteen lähes kaikista etä- sekä hybridikoulutuksistamme. Koulutuksista, joissa on pelkkä lähiosallistumisen mahdollisuus, emme valitettavasti pysty tarjoamaan tallennetta. Huomioithan, että tallennetta ei myöskään ole saatavilla niissä tapauksissa, jossa koulutuksen toteutusmuoto vaihtuu etä- tai hybriditoteutuksesta lähitoteutukseen.

Joukossa viisaus vahvistuu.

Meitä olisi tulossa useampi henkilö. Saammeko ryhmäalennuksen? Entä jos olemme eri organisaatioista?

Kaverin kanssa on aina hauskempaa. Siksi kannustammekin teitä osallistumaan tapahtumiimme ryhmissä – kaikki kolmen hengen ja sitä isommat ryhmät ovat oikeutettuja ryhmäalennukseen. Jos olette kaikki samasta organisaatiosta, voitte tehdä ryhmäilmoittautumisen suoraan netin kautta ja saatte alennushinnan automaattisesti hyödynnettyä. Mikäli teillä on eri laskutusosoitteita ryhmän kesken, voitte ottaa yhteyttä ryhmatarjous@professio.fi niin hoidamme ryhmäalennukseen kuntoon.

Kun osaamisellasi on väliä.

Tunnustamme pätevyytesi sertifikaatilla – viedään kilpailuetusi seuraavalle tasolle.

Tarjoamme monipuolisesti eri mahdollisuuksia osaamisesi sertifiointiin. Sertifikaatti on osoitus ammatillisesta pätevyydestäsi. Koulutuskatalogistamme löytyy räätälöityjä koulutusohjelmia tai pienempiä koulutuspaketteja, joista kaikista saat todistuksen.

Osaamisesi kehittäminen vie sekä sinua että organisaatiotasi eteenpäin – jatkuva kehitys eri aloilla haastaa meitä kaikkia kehittämään taitojamme. Kaikki sertifiointiohjelmat ovat asiantuntijoidemme suunnittelemia kokonaisuuksia, jotka ovat juuri nyt alan ajankohtaisimpiin tarpeisiin rakennettu. Sertifikaatin avulla tuot pätevyytesi esille ja se on arvostettu alalla.

Fomo iski.

Mahtuuko vielä mukaan?

Varaamme tarvittaessa stadionin, jotta saamme kaikki innokkaat mukaan. Lähtökohtaisesti siis tilaa riittää, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta – osassa koulutuksistamme on rajoitettu ryhmäkoko, jotta voimme taata laadukkaan oppimisen kaikille osallistujille. Jos netti-ilmoittautumisemme ilmoittaa tapahtuman tai koulutuksen olevan täynnä, voit kysellä peruutuspaikkoja asiakaspalvelustamme.

Nuku hotellissa, älä tapahtumassa!

Tarvitsisin yöpaikan tapahtuman ajaksi. Onko osallistujille etuhintaisia hotelleja?

Mikäli tapahtumapaikka on kaukana kotoa, huolehdimme että nukut mukavasti hotellissa, etkä tapahtumassa. Jotta olet virkeänä, kun tapahtuma alkaa, olemme neuvotelleet edulliset huonehinnat sinua varten. Etuhinnat ovat tapahtumakohtaisia lähialueen hotelleihin tapahtuman alkamispäivää edeltävästä päivästä sen päättymiseen asti. Katso sinua kiinnostavan tapahtuman tai koulutuksen sivuilta lähin hotelli sekä etukoodi. Varaukset tehdään aina suoraan hotellin oman myyntipalvelun kautta.

Katso varausohjeet Sokos-ketjun hotelleihin täältä.

Katso varausohjeet Radisson-ketjun hotelleihin täältä.

Kalenteri täynnä, pomo hengittää niskaan?

Onko mahdollista osallistua vain yhteen päivään?

Parhaan hyödyn saat osallistumalla molempiin päiviin. Mikäli tämä on kuitenkin aikataulullisesti mahdotonta, voit ostaa myös yhden päivän lipun tai jakaa osallistumisesi kaverin tai kollegan kesken. Näissä tilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@professio.fi.

Mikä on oma hintaryhmäni – julkinen vai yksityinen?

Mihin porukkaan kuulun? – meidän määritelmän löydät alta.

Julkisen sektorin hintaan ovat oikeutettuja kunnat, kaupungit, yhdistykset, säätiöt, valtionhallinto, maakunnat sekä julkiset liikelaitokset. Myös yksityiset ammatinharjoittajat, yksityishenkilöt ja opiskelijat ovat oikeutettuja edullisempaan julkisen sektorin hintaan. Yksityisen sektorin hinta koskee osakeyhtiöitä, osuuskuntia, kommandiittiyhtiöitä ja avoimia yhtiöitä omistuspohjasta riippumatta.

Jalka poikki, ramppikuume yllätti?

Voinko perua osallistumiseni?

Ilmoittautuminen on sitova, mutta ei huolta – kyseessä ei ole kuitenkaan kuntosalijäsenyys. Jos siis muutat mielesi syystä tai toisesta, sinulla on vielä mahdollisuus perua osallistumisesi.

Mikäli osallistumisellesi ilmenee este, suosittelemme siirtämään osallistumisesi kollegallesi ilman lisäkustannuksia. Osallistujan vaihtaminen onnistuu aina koulutuksen alkamiseen asti. Jos kollegaa ei löydy tilalle, voit itse yhden kerran siirtää osallistumisesi toiseen saman arvoiseen tai edullisempaan tapahtumaamme tai koulutukseemme. Oman osallistumisen siirtäminen toiseen koulutukseen tulee tehdä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen/tapahtuman alkua.

Jos osallistuminen peruutetaan kokonaan vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen tai tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Sairastapauksissa pidätämme osallistumismaksusta 15 % + alv 24 % toimistokulujen kattamiseksi.

Kutsuvieraat:
Kutsuvieraana ilmoitathan mahdolllisesta esteestäsi viimeistään 5 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta kutsuvierasosallistumisesta veloitamme 150 € + alv 24 % järjestelykuluna. Kutsuvieraspaikka on henkilö- ja tapahtumakohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Peruutuksista ja muutoksista pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme kirjallisesti.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Miksi kannattaa osallistua?

Kouluttautuminen on näppärä syy olla hyvällä omallatunnolla poissa toimistolta ?

Meille sisältö on kingi – tapahtumiemme sisältökeskiarvo on 4,6/5. Kouluttajamme ovat aina alansa parhaita asiantuntijoita pedagogisilla taidoilla höystettynä.

Lisäksi maisemanvaihdos virkistää ja saa ajatukset virtaamaan! Pääset tutustumaan muihin alan toimijoihin sekä jakamaan kokemuksia ja oppeja kollegoiden kanssa. Tapahtuman päätteeksi viet intoa puhkuen uudet opit takaisin työpaikallesi ja olet entistäkin parempi työntekijä – työnajantasikin siis kiittää. Eikä tietysti haittaa, että kehityksen ja verkostoitumisen kautta saat buustia urallesi.

Professio pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja puhujissa.

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Emmekö osanneet antaa vastausta kysymykseesi?

Asiakaspalvelijamme ovat sinua varten.

Meilaa asiakaspalvelu@professio.fi, soita +358 (0)20 780 6220 (arkisin klo 9-15) tai chattaa.