Skip to content

Asiakaspalvelu

-koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen asiantuntija tai johtaja – nosta osaamisesi seuraavalle tasolle.

Tarjoamme monipuolisia koulutuksia, joilla ylläpidetään osaamista alati muuttuviin tarpeisiin. Osallistumalla asiakaspalvelukoulutukseen voit varmistaa, että jokainen vuorovaikutus jättää pysyvän vaikutelman – ja saa asiakkaat palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman asiakaspalvelu sekä asiakaskokemuksen johtamisen koulutuksia oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tietenkin maan parhaimmalla sisällöllä, sillä valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset.

Tutustu alla oleviin asiakaspalvelukoulutuksiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi.

Laadukkaan asiakaspalvelukoulutuksen vaikutus liiketoiminnan menestykseen

Asiakaspalvelu on yksi kaikkien yritysten tärkeimmistä osa-alueista. Se on ensimmäinen vaikutelma, jonka asiakas saa, kun hän on tekemisissä yrityksesi kanssa, ja se voi ratkaista tai rikkoa asiakkaan kokemuksen. Asiakaspalvelukoulutuksen avulla voit varmistaa, että asiakkaat saavat myönteisiä kokemuksia ja palaavat aina takaisin.

Meiltä löydät asiakaspalvelukoulutuksia mm. seuraavilla eri teemoilla:

 • Kirjallinen viestintä
 • Yhdenvertainen asiakaspalvelu
 • Myynnillinen asiakaspalvelu
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen
 • Asiakaspalvelu eri kanavissa
 • Haastavan asiakkaan kohtaaminen

Asiakaspalvelukurssi auttaa ymmärtämään, miten asiakkaiden tarpeita ja valituksia käsitellään tehokkaasti, ja miten ylläpidät erinomaista asiakassuhdetta. Koulutuksissamme voit syventää osaamistasi asiakasymmärryksen saralla tai palvelun laadun mittaamisessa. Lisäksi voit kehittyä asiakaskokemuksen johtamisen superosaajaksi tai hakea työkaluja reklamaatiotilanteiden sekä haastavien asiakaskohtaamisten hoitamiseen. Kouluttautumalla voit myös kehittää parempia viestintätaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Unohtumaton asiakaskokemus

Unohtumattoman asiakaskokemuksen luominen on olennaisen tärkeää minkä tahansa yrityksen menestyksen kannalta. Asiakkaat ovat yrityksen elinehto, ja positiivisen ja mieleenpainuvan kokemuksen tarjoaminen vaikuttaa ratkaisevasti heidän tyytyväisyyteensä.

Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen auttaa lisäämään asiakkaiden uskollisuutta, tuo uusia asiakkaita ja parantaa brändikuvaa. Oikealla lähestymistavalla voit luoda asiakaspalvelustrategian, joka auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista.

Miten luon erinomaisen asiakaskokemuksen?

 1. Asetu asiakkaidesi asemaan: Ennen kuin alat suunnitella asiakaskokemusta, on tärkeää ymmärtää, mitä asiakkaasi odottavat palvelukokemuksesta. Mieti heidän tarpeitaan, mieltymyksiään ja odotuksiaan, jotta pystyt suunnittelemaan mahdollisimman laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen.
 2. Tarjoa henkilökohtaista palvelua: Henkilökohtainen palvelu on avainasemassa, kun haluat saada asiakkaat tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja arvostetuiksi. Tutustu rauhassa asiakkaisiisi, jotta voit räätälöidä palvelusi vastaamaan heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi räätälöityjen tuotteiden tai palvelujen tarjoamista, tai yksinkertaisesti sitä, että sinulla on aikaa kuunnella heidän palautettaan ja huolenaiheitaan.
 3. Hyödynnä teknologiaa: Teknologia on mullistanut vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa, ja sen avulla voit tarjota nopeampaa ja tehokkaampaa palvelua kuin koskaan ennen. Harkitse investoimista asiakassuhteiden hallintaohjelmistoon (CRM), jonka avulla voit seurata asiakkaiden vuorovaikutusta, luoda vuorovaikutukseen perustuvia automaattisia vastauksia ja tarjota henkilökohtaisia suosituksia aiempien ostosten tai hakujen perusteella.
 4. Tarjoa nopeita ratkaisuaikoja: Asiakkaat eivät halua odottaa vastauksia tai ratkaisuja; he haluavat nopeita tuloksia, jotka vastaavat heidän odotuksiaan mahdollisimman nopeasti. Varmista, että tiimisi on koulutettu siihen, miten asiakaskyselyitä voidaan parhaiten käsitellä, jotta ongelmat ratkaistaan nopeasti palvelun laadusta tai tuotteiden toimitusajoista tinkimättä.
 5. Seuraa myyntiä myynnin jälkeen: Myynnin jälkeinen seuranta on tärkeää, jos haluat, että asiakkaat muistavat kokemuksensa yrityksestäsi positiivisesti pitkällä aikavälillä. Lähetä kyselytutkimuksia, joissa pyydetään palautetta siitä, kuinka tyytyväisiä he olivat ostoprosessiin.

Asiakaskohtaamiset eri kanavissa

Digiajan viestinnässä asiakkaat voivat tavoittaa yritykset paremmin kuin koskaan ennen. Tämän vuoksi yritysten on oltava valmiita kohtaamaan asiakkaansa useissa eri kanavissa. Oli kyse sitten sähköpostista, sosiaalisesta mediasta tai henkilökohtaisesta kohtaamisesta, asiakaskohtaamiset eri kanavissa ovat yrityksille erinomainen tapa rakentaa suhteita ja luottamusta asiakkaisiinsa.

Asiakaskohtaamiset eri kanavissa voivat olla yrityksille erittäin hyödyllisiä, jos ne tehdään oikein. Hyödyntämällä kaikkia käytettävissä olevia kanavia, kuten sähköpostia, sosiaalista mediaa ja kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta, on mahdollista luoda merkityksellisiä suhteita asiakkaisiin.

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Olisiko teitä tulossa useampi?

Joukossa viisaus vahvistuu ja kaverin kanssa on aina hauskempaa! Siksi kannustammekin osallistumaan koulutuksiimme ja tapahtumiimme ryhmissä. Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille.

Miten toimia? Meilaa katja.krogell@professio.fi tai soita 040 526 4450 – myös verkkokauppamme tarjoaa automaattisesti alennuksen, kun lisäät ostoskoriin vähintään 3 lippua.

OTA YHTEYTTÄ KATJAAN