Skip to content

Tämä kuva kertoo paljon meistä
– join us.

Kasvu vaatii parhaat tekijät – hae meille töihin.

Me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä – missionamme on tehdä Suomesta maailman osaavin kansa. Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa.

Yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri toimialojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat tapahtumissamme. Yli 10 vuoden aikana Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 400 koulutusta ja 20 alansa tärkeintä tapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Customer Success Trainee

Oletko tuleva B2B-kentän superstara? Yhdistämme Profession B2B-tapahtumissamme toimialan ylimmät päätöksentekijät ja yritykset. Tässä roolissa pääset työskentelemään maailman isoimpien yritysten kanssa ja olet tekemässä onnistunutta tapahtumakokemusta yhteistyökumppaneillemme.

Haemme nyt kahta asiakaskokemukselle palavaa harjoittelijaa Customer Success -tiimiimme. Etsimme joukkoomme aktiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja tavoitehakuisia tekijöitä. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. päättäjien etukäteiskontaktointi, kumppanihoustina toimiminen tapahtumissa ja muut käytännönjärjestelyt yhdessä tiimin kanssa.

Tehtävässä pärjäämiseen tarvitset tehokkuutta, järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta. Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä et välttämättä tarvitse, me leivomme sinusta B2B -tekemisen superstaran. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä. Henkilöstötyytyväisyytemme on 4,3/5.

Harjoittelujakso alkaa joustavasti ja kesto on sovitusti 3-6kk. Harjoittelu on palkallinen ja kokopäiväinen. Työpaikkana on Profession uusi moderni toimisto Espoon Keilaniemessä, mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Työ sopii hyvin esimerkiksi kaupallisen tai tapahtuma-alan korkeakouluopiskelijoille. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse anna.karlsson@professio.fi. Lisätietoja saat myös soittamalla Anna Karlsson, Customer Success Manager, Trainee Lead +358 (0)40 072 5313. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Customer Data Trainee

Harjoittelijoita tietokantatyöskentelyyn! Oletko kiinnostunut tietokannoista ja tiedonhausta? Nautitko itsenäisestä työstä, joka vaatii tarkkuutta? Pidätkö rutiineista? Etsitkö palkallista harjoittelua osaksi opintojasi? Tämä paikka on juuri sinulle!

Customer Data Traineena pääset näkemään käytännössä, miten dataa hyödynnetään tapahtumien ja koulutusten tuottamisessa. Harjoittelussa pääset osaksi Customer Data -tiimin toimintaa.

Customer Data -tiimissä tehtävänäsi on uusien asiakaskohderyhmien rakentaminen liiketoimintalähtöisesti ja olemassa olevan asiakastietokannan laadun jatkuva parantaminen. Päätehtävä on vastata sinulle nimettyjen asiakastietokantaprojektien tekemisestä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Tehtävässä pääset perehtymään CRM-järjestelmäämme.

Harjoittelusta saat arvokasta kokemusta monipuolisen asiakasdatan parista sekä pääset näkemään, miten sitä käytännössä hyödynnetään tapahtuma- ja koulutusalan yrityksen toiminnassa. Harjoittelu tarjoaa hyvät valmiudet toimia erilaisissa tehtävissä datan parissa myös tulevaisuudessa.

Aiempaa kokemusta vastaavien työtehtävien parissa et tarvitse. Tärkeintä on itsenäinen ote työhön sekä kiinnostus työskennellä datan parissa.

Tehtävissä pärjäät hyvin, mikäli

 • Omaat hyvät tiedonhakutaidot
 • Osaat työskennellä itsenäisesti
 • Olet tarkka ja siedät rutiineja
 • Hallitset Excelin peruskäytön
 • Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön

Harjoittelujakson kesto on 4-6 kuukautta. Työpaikkana on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä, mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Tarjoamme sinulle toimivat puitteet työntekoon, hyvän perehdytyksen, näköalapaikan vahvasti kasvavan liiketoiminnan toimintoihin sekä innostavan työyhteisön.

Työ sopii hyvin esimerkiksi IT-tradenomi-, datanomi- tai merkonomiopiskelijoille tehtäväksi osana opintoja. Lähetä hakemuksesi ja CV:si jenni.laine@professio.fi.

Customer Experience Host, keikkatyöntekijä

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme asiakaskohtaamisista ja tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Hosteja työskentelemään b2b-tapahtumissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille. Työssä pääset tutustumaan lähietäisyydeltä Suomen mielenkiintoisimpien yritysten toimintaan ja tapahtumien toteuttamiseen. Roolisi tapahtumapaikalla on yhteistyökumppaneidemme erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sekä toimit heidän yhteyshenkilönään huolehtien kaikista tapahtumaan liittyvistä kysymyksistä ja viihtyvyydestä. Olet siis avainroolissa huikean tapahtumakokemuksen luomisesta yhteistyökumppaneillemme ja sen viemisestä nextille levelille!

Profession Customer Experience Hostina sinulla on:

 • Iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
 • Oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Kyky toimia itsenäisesti roolissasi
 • Silmää yksityiskohdille ja tarkkuuttaa hoitaa annetut tehtävät
 • Loistavat tiimityöskentelytaidot
 • Halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
 • Mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viveka.vihavainen@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme yhteistyökumppaneille ja osallistujille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.