Skip to content

Tämä kuva kertoo paljon meistä
– join us!

Kasvu vaatii parhaat tekijät – hae meille töihin!

Me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä – missionamme on tehdä Suomesta globaalisti osaavin kansa. Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa.

Yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri toimialojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat tapahtumissamme. Yli 10 vuoden aikana Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 250 koulutusta ja 20 alansa tärkeintä tapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Customer Experience Host, keikkatyö

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme asiakaskohtaamisista ja tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Hosteja työskentelemään b2b-tapahtumissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille. Työssä pääset tutustumaan lähietäisyydeltä Suomen mielenkiintoisimpien yritysten toimintaan ja tapahtumien toteuttamiseen. Roolisi tapahtumapaikalla on yhteistyökumppaneidemme erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sekä toimit heidän yhteyshenkilönään huolehtien kaikista tapahtumaan liittyvistä kysymyksistä ja viihtyvyydestä. Olet siis avainroolissa huikean tapahtumakokemuksen luomisesta yhteistyökumppaneillemme ja sen viemisestä nextille levelille!

Profession Customer Experience Hostina sinulla on:

  • iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
  • oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa
  • kyky toimia itsenäisesti roolissasi
  • silmää yksityiskohdille ja tarkkuuttaa hoitaa annetut tehtävät
  • loistavat tiimityöskentelytaidot
  • halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
  • mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla emmi.vyyrylainen@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme yhteistyökumppaneille ja osallistujille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Delegate Research & Event Support, harjoittelija

Delegate Research & Event Support harjoittelijan tehtävänä on uusien asiakaskohderyhmien etsiminen ja päivittäminen asiakastietokantaan sekä olemassa olevan asiakastietokannan laadun jatkuva parantaminen.  Harjoittelun aikana pääset myös näkemään käytännössä mitä tapahtumien ja koulutusten kulisseissa tapahtuu.

Päätehtävä on vastata sinulle nimettyjen asiakastietokannan päivitysprojektien tekemisestä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Opit CRM-järjestelmän käytön sekä miten rakennetaan ja päivitetään tapahtumien asiakastietokantaa systemaattisesti tukemaan liiketoimintaa.

Harjoittelu sisältää myös tehtäviä tapahtumien sekä koulutus järjestelyiden ja asiakaspalvelun parissa. Saat arvokasta kokemusta tapahtumatyöskentelystä ja hyvät valmiudet toimia tulevaisuudessa erilaisissa tapahtuma- ja koulutusalan tehtävissä.

Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä parista et tarvitse. Tärkeintä on Can Do asenne ja itsenäinen ote työhön sekä sujuva hakukoneen käyttö. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Harjoittelujakson kesto on 6kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä.

Työ sopii hyvin korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse mikko.mommo@professio.fi 30.6.2020 mennessä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Ambassadoreita tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Customer Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viveka.vihavainen@professio.fi tai mikko.mommo@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.