Skip to content

Tämä kuva kertoo paljon meistä
– join us!

Kasvu vaatii parhaat tekijät – hae meille töihin!

Me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä – missionamme on tehdä Suomesta globaalisti osaavin kansa. Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa.

Yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri toimialojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat tapahtumissamme. Yli 10 vuoden aikana Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 250 koulutusta ja 20 alansa tärkeintä tapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Marketing Trainee koulutusliiketoimintaan, harjoittelu + mahdollinen jatko

Haemme tulosorientoitunutta markkinoinnin traineeta vahvistamaan koulutusliiketoimintaamme ja kehittymään markkinoinnin ammattilaiseksi!

Tehtävät:

 • Vastaat sinulle nimettyjen koulutusten markkinointi- & myyntiaktiviteeteistä
 • Sähköpostimarkkinoinnin sisällöntuotanto
 • Koulutusten verkkosivujen rakentaminen
 • Markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden analytiikka & seuranta

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on innokas myynnillinen asenne
 • Olet taitava tuottamaan tekstiä
 • Olet luova, oma-aloitteinen ja ahkera
 • Sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppuvaiheessa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin ja paikan kehittyä tulevaisuuden tuloksentekijäksi. Työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä, tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etäyhteyksin, vahvan etätyösuosituksen mukaisesti.

Tehtävä sopii hyvin juuri valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Aikaisempi kokemus markkinoinnin ja digitaalisenmyynnin parista on eduksi tehtävässä. Kyseessä on kuuden kuukauden palkallinen kokopäiväinen harjoittelujakso, jonka jälkeen vakituinen työsuhde on mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa perjantaihin 5.3.2021 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen juho.manni@professio.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työ alkaa mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa Juho Manni, markkinointijohtaja 040 342 4542.

Delegate Research & Event Support, harjoittelija

Delegate Research & Event Support -harjoittelijana pääset näkemään käytännössä, mitä tapahtumien ja koulutusten kulisseissa tapahtuu. Harjoittelussa pääset osaksi Customer Data- ja Customer Experience -tiimin toimintaan.

Customer Data -tiimissä tehtävänäsi on uusien asiakaskohderyhmien rakentaminen liiketoimintalähtöisesti ja olemassa olevan asiakastietokannan laadun jatkuva parantaminen. Päätehtävä on vastata sinulle nimettyjen asiakastietokantaprojektien tekemisestä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Tehtävässä pääset perehtymään CRM-järjestelmäämme.

Customer Experience -tiimissä pääset tekemään töitä tapahtumien ja koulutusten asiakaskokemuksen ja asiakaskaspalvelun parissa. Tällä hetkellä kaikki tapahtumamme ja koulutuksemme on virtuaalisia, joten pääset perehtymään, miten huippulaatuinen asiakaskokemus tuotetaan digitaalisesti!

Harjoittelusta saat arvokasta kokemusta tapahtuma- ja koulutusalan yrityksen toiminnasta sekä hyvät valmiudet toimia tapahtuma- ja koulutusalan tehtävissä tulevaisuudessa.

Aiempaa kokemusta vastaavien työtehtävien parissa et tarvitse. Tärkeintä on Can Do -asenne ja itsenäinen ote työhön. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Harjoittelujakson kesto on kuusi kuukautta ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä, mutta koronasta johtuen työskentelemme etänä.

Työ sopii hyvin korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si jaakko.tuuli@professio.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Customer Experience Host, keikkatyö

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme asiakaskohtaamisista ja tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Hosteja työskentelemään b2b-tapahtumissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille. Työssä pääset tutustumaan lähietäisyydeltä Suomen mielenkiintoisimpien yritysten toimintaan ja tapahtumien toteuttamiseen. Roolisi tapahtumapaikalla on yhteistyökumppaneidemme erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sekä toimit heidän yhteyshenkilönään huolehtien kaikista tapahtumaan liittyvistä kysymyksistä ja viihtyvyydestä. Olet siis avainroolissa huikean tapahtumakokemuksen luomisesta yhteistyökumppaneillemme ja sen viemisestä nextille levelille!

Profession Customer Experience Hostina sinulla on:

 • Iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
 • Oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Kyky toimia itsenäisesti roolissasi
 • Silmää yksityiskohdille ja tarkkuuttaa hoitaa annetut tehtävät
 • Loistavat tiimityöskentelytaidot
 • Halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
 • Mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viveka.vihavainen@professio.fi tai mikko.mommo@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme yhteistyökumppaneille ja osallistujille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.