Skip to content

Tämä kuva kertoo paljon meistä
– join us.

Kasvu vaatii parhaat tekijät – hae meille töihin.

Me uskomme, että nyt on Suomen aika iskeä – missionamme on tehdä Suomesta globaalisti osaavin kansa. Kunnianhimoinen missio, mutta emme lähde liikkeelle tyhjästä. Professio sai alkunsa vuonna 2006, kun maailman suurin tapahtumajärjestäjä IIR ja hyvinvointikonserni Cor Group yhdistivät osaamisensa.

Yksinkertainen ajatus, kysyä asiakkailta mitä he haluavat oppia, on toimintamme ytimessä. Selvitämme, missä ovat eri toimialojen kehityskohdat ja yhdistämme alan terävimmät osaajat ja ammattilaiset ja innovatiivisimmat palveluntuottajat tapahtumissamme. Yli 10 vuoden aikana Professio on kasvanut yhdestä tapahtumasta 400 koulutusta ja 20 alansa tärkeintä tapahtumaa järjestäväksi organisaatioksi.

Customer Success Trainee

Vahvistamme asiakaskokemustiimiämme – kahdelle eteenpäin pyrkivälle tulevaisuuden osaajalle on tarjolla paikka Profession Customer Success tiimissä. Haluatko olla rakentamassa huippuluokan asiakaskokemusta tapahtuma-alalla? Etsimme joukkoomme energisiä huipputyyppejä luomaan upeita kokemuksia yhteistyökumppaneillemme.

Mikäli sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja myyntihenkisyyttä olet kaipaamamme lisä tiimiimme. Yhdessä muun kumppanikokemustiimimme kanssa harjoittelijan tehtäviin kuuluu Suomen TOP 500-yrityspäättäjien kontaktointi ja kumppaniyritystemme oikeana kätenä toimiminen tapahtuma päivien aikana. Roolissa ei tekeminen lopu kesken, joten on tärkeää, että olet järjestelmällinen ja tehokas sekä pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Ympärillesi saat huipputiimin sekä rennon työilmapiirin. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena.

Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä et tarvitse, me perehdytämme sinut onnistuneen kumppanikokemuksen saloihin. Tärkeintä on Can Do -asenne ja itsenäinen ote työhön.

Harjoittelujakson kesto on 6kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä ja lisäksi työskentelemme toki myös etäkonttoreilta.

Työ sopii hyvin korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse lauri.tikka@professio.fi viimeistään 22.10.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Customer Experience Trainee

Haussa kaksi harjoittelijaa Customer Experience tiimiin. Customer Experience tiimimme tehtävänä on varmistaa huippulaadukas ja onnistunut tapahtumakokemus asiakkaillemme.

Tapahtumien ja koulutustarjontamme kasvaessa etsimme uutta innokasta henkilöä luomaan asiakkaillemme onnistuneita tapahtuma- sekä koulutuskokemuksia. Harjoittelijan tehtävänä on koulutus- ja tapahtumatilaisuuksien käytännön järjestelyt yhdessä muun asiakaskokemustiimin kanssa. Tehtävät sisältävät erilaisia ennakkojärjestelytehtäviä, asiakas- ja koulutusviestintää sekä tilaisuuksien käytännön järjestelyjä.

Roolissa ei tekeminen lopu kesken, joten on tärkeää, että olet järjestelmällinen ja tehokas sekä pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Ympärillesi saat huipputiimin sekä rennon työilmapiirin. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena.

Aiempaa kokemusta vastaavien työtehtävien parista et tarvitse, me perehdytämme sinut onnistuneen tapahtumakokemuksen saloihin. Tärkeintä on Can Do -asenne ja itsenäinen ote työhön. Harjoittelujakson kesto on 6 kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä, lisäksi johtuen koronatilanteesta työskentely tapahtuu pääosin etänä toistaiseksi.

Työ sopii hyvin korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse ruby.ekblom@professio.fi viimeistään 17.10.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Customer Service & Data Trainee

Haemme harjoittelijaa asiakaspalveluun ja asiakastietokannan päivittämiseen.

Professio on kehittyvä ja ketterä B2B-tapahtumien ja -koulutusten järjestäjä Suomessa. Luomme vuosittain yli 450 ajankohtaista tapahtumaa ja koulutusta eri toimialoille ja kohderyhmille päättäjistä asiantuntijoihin. Katso lisää yrityksestä nettisivuiltamme www.professio.fi.

Customer Service & Data Traineena autat yrityksemme niin ulkoisessa kuin sisäisessä asiakaspalvelussa. Työvälineinä asiakaspalvelussa on sähköposti, puhelin ja nettichat. Avustat yrityksemme myyntilaskutuksessa ja hoidat juoksevia toimistotehtäviä. Työtilanteesta riippuen osa työstä on asiakastietokantamme päivittämistä.

Työtehtävät:

 • Asiakaspalvelun hoitaminen puhelimitse, sähköpostitse ja nettichatin kautta
 • Myyntilaskutuksessa avustaminen
 • Asiakas- ja varaustietojärjestelmämme CRMn päivittäminen sekä sinulle nimettyjen asiakastietokantaprojektien tekeminen itsenäisesti, tietokantavastaavamme johdolla
 • Juoksevien toimistotehtävien hoitaminen

Toivomme sinulta:

 • Iloista ja reipasta asennetta
 • Itsenäistä otetta työntekoon
 • Tarkkuutta ja täsmällisyyttä
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tehtävä on määräaikainen, joustavasti sovittavissa 3-6 kuukauden ajaksi. Työaika on 37,5 h / vko (tai sopimuksen mukaan), harjoitteluajalta maksamme kiinteän 1000 eur kuukausipalkan.

Työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä, tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Tarjoamme sinulle toimivat puitteet työntekoon, hyvän perehdytyksen, näköalapaikan vahvasti kasvavan liiketoiminnan monipuolisiin toimintoihin sekä innostavan työyhteisön.

Hae paikkaa perjantaihin 5.11.2021 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen milla.helander@professio.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Customer Manager, Team Leader Milla Helander p. 0405189395

Sales Manager – Tapahtumaliiketoiminta

Meillä pääset mukaan kunnianhimoiseen kasvutarinaan ja työskentelemään alan parhaiden tuotteiden ja osaajien kanssa. Järjestämme vuosittain 500 asiantuntijakoulutusta ja 15 omien alojensa johtavaa päättäjätapahtumaa eri kohderyhmille, kuten talous-, IT- ja HR-johdolle tai teollisuuden ja terveydenhuollon päättäjille. Tapahtumamme kokoavat Suomen TOP organisaatioiden päättäjät ja alan kiinnostavimmat palveluntarjoajat.

Sales Managerin roolissa työsi on myydä päättäjätapahtumien yhteistyökumppanuuksia yritysten liiketoiminta-, myynti- ja markkinointijohdolle. Työsi on B2B-asiakashankintaa, minkä myötä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tuloshakuisuutta sekä kykyä luoda uusia kontakteja B2B-kentässä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä, aikaisempi kokemus tapahtuma, media tai vastaavalta alalta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta: 

 • Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta B2B- myynnistä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
 • Näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
 • B2B -asiakashankintaan tarvittavaa asennetta

Palkkamallina sinulla on kilpailukykyinen pohjapalkka + provisio ilman kattoa.

Hae paikkaa heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen & CV:n osoitteeseen ville.hollstein@professio.fi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit soittaa Villelle numeroon 044 3535 444.

Customer Data Trainee

Customer Data harjoittelijana pääset näkemään käytännössä, miten dataa hyödynnetään tapahtumien ja koulutusten tuottamisessa. Harjoittelussa pääset osaksi Customer Data -tiimin toimintaan.

Customer Data -tiimissä tehtävänäsi on uusien asiakaskohderyhmien rakentaminen liiketoimintalähtöisesti ja olemassa olevan asiakastietokannan laadun jatkuva parantaminen. Päätehtävä on vastata sinulle nimettyjen asiakastietokantaprojektien tekemisestä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Tehtävässä pääset perehtymään CRM-järjestelmäämme.

Harjoittelusta saat arvokasta kokemusta monipuolisen asiakasdatan parista sekä pääset näkemään, miten sitä käytännössä hyödynnetään tapahtuma- ja koulutusalan yrityksen toiminnassa. Harjoittelu tarjoaa hyvät valmiudet toimia erilaisissa tehtävissä datan parissa myös tulevaisuudessa.

Aiempaa kokemusta vastaavien työtehtävien parissa et tarvitse. Tärkeintä on itsenäinen ote työhön sekä kiinnostus työskennellä datan parissa. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Harjoittelujakson kesto on 4-6 kuukautta. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä, mutta koronasta johtuen työskentelemme etänä.

Työ sopii hyvin esimerkiksi datanomi- tai merkonomiopiskelijoille tehtäväksi osana opintoja tai vastavalmistuneille. Lähetä hakemuksesi ja CV:si verna.mustonen@professio.fi. Harjoittelun aloitus 1.11.2021.

Customer Experience Host, keikkatyöntekijä

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme asiakaskohtaamisista ja tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Hosteja työskentelemään b2b-tapahtumissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille. Työssä pääset tutustumaan lähietäisyydeltä Suomen mielenkiintoisimpien yritysten toimintaan ja tapahtumien toteuttamiseen. Roolisi tapahtumapaikalla on yhteistyökumppaneidemme erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sekä toimit heidän yhteyshenkilönään huolehtien kaikista tapahtumaan liittyvistä kysymyksistä ja viihtyvyydestä. Olet siis avainroolissa huikean tapahtumakokemuksen luomisesta yhteistyökumppaneillemme ja sen viemisestä nextille levelille!

Profession Customer Experience Hostina sinulla on:

 • Iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
 • Oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Kyky toimia itsenäisesti roolissasi
 • Silmää yksityiskohdille ja tarkkuuttaa hoitaa annetut tehtävät
 • Loistavat tiimityöskentelytaidot
 • Halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
 • Mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla elisa.yrjo-koskinen@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme yhteistyökumppaneille ja osallistujille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.