Skip to content

YLI 1500 SUOMALAISTA ON KOULUTTAUTUNUT TÄÄLLÄ.

ChatGPT Akatemia – vuoden tärkein investointi.

Kuvittele organisaatio, jossa tiimit kommunikoivat tehokkaasti, päätöksenteko on nopeampaa, asiakaskokemus on huippuluokkaa, myynti keskittyy vain oleelliseen ja markkinointi sekä viestintä tuottavat sisältöä ennätysvauhtia – 24/7. Tämä ei ole tulevaisuuden haave, vaan todellisuus, joka on saavutettavissa nyt ChatGPT:n avulla.

Teeman jatkuva oppiminen voisi sanoa jopa olevan organisaatioille elinehto – tähän tarpeeseen rakennettiin ChatGPT Akatemia. Olemme koonneet valmiita paketteja, joiden avulla varmistat organisaatiosi kehityksen aallon harjalla.

 

ChatGPT… Valitse alta kiinnostava kategoria.

Markkinointi & Viestintä

Katso koulutukset

HR & Johtaminen

Katso koulutukset

Asiakaspalvelu

Katso koulutukset

Tapahtumat

Katso tapahtumat

Edelläkävijäorganisaatiot kouluttautuvat täällä.

Mikä paketti palvelisi teitä parhaiten? Tarjoamme joustavia paketteja, joiden avulla varmistat tekoälyn tehokkaan hyödyntämisen läpi organisaation. Valittavissa on paketit eri kokoisille tiimeille, yksiköille & organisaatioille. Valitse teille sopivin ja ota yhteyttä – autamme myös mielellämme paketin valinnassa.

Tee vuoden kannattavin investointi tämän hetken tärkeimpään osaamiseen, ja takaamme menestyksesi.

Ota yhteyttä

Markkinointi & Viestintä

Brändityötä ja näkyvyyttä ChatGPT:n avulla – luo osuvaa sisältöä ja kohdennettuja viestejä, jotka resonoivat yleisöösi. Hyödynnä myös tekoälyn tarjoamaa analytiikkaa ja personointia kohdatessasi asiakkaasi digitaalisissa kanavissa. Kouluttautumalla ChatGPT:n käyttöön olet askeleen edellä kilpailijoita luoden tehokkaasti vaikuttavia kampanjoita & toteuttamalla toimivaa viestintää.

Talous & Hallinto

Optimoi talousraportointi ja automatisoi hallinnolliset tehtävät ChatGPT:n avulla, joka mahdollistaa nopeat, virheettömät ja analytiikkapohjaiset taloudelliset päätökset. Opi hyödyntämään tekoälyä talouden seurannassa ja ennusteiden luomisessa, jotta voit keskittyä organisaatiosi kasvuun. Säästä aikaa ja rahaa kouluttautumalla ChatGPT:n käytössä, jolloin hallinnolliset prosessit sujuvat.

HR & Johtaminen

Vahvista organisaation suorituskykyä AI:n avulla sekä lisää sen avulla työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista. Kouluttautumalla ChatGPT:n käyttöön voit johtaa HR- ja johtamistiimisi kohti uutta tehokkuuden ja tyytyväisyyden aikakautta, mikä tukee organisaatiosi menestystä.

Myynti & Asiakaspalvelu

Kehitä myyntiäsi ja vahvista asiakassuhteitasi ChatGPT:n avulla. Nosta myyntitiimin tuloksia ja paranna asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla asiakkaillesi personoitua ja reagoivaa palvelua. Satsaamalla ChatGPT:n käyttöön voit johtaa myynti- ja asiakaspalvelutiimisi kohti uutta tehokkuuden ja tyytyväisyyden tasoa, mikä tukee liiketoimintasi kasvua ja menestystä.

IT

Ota käyttöösi IT:tä tukevat työkalut ja vahvista organisaatiosi teknistä kyvykkyyttä sekä innovaatiota. Satsaamalla ChatGPT:n käyttöön voit auttaa IT-tiimiä kohti tulevaisuuden teknologiaa ja digitaalista huippuosaamista, mikä luo perustan organisaatiosi tekniselle kilpailukyvylle ja menestykselle.

Muut koulutukset

Tehosta organisaatiosi toimintaa kaikilla osa-alueilla AI:n avulla. ChatGPT tarjoaa monipuolista tukea näillä monilla eri osa-alueilla, mikä auttaa organisaatiotasi toimimaan tehokkaammin.

Koulutuspaketti: ChatGPT Akatemia

Tarjoamme pakettihinnoittelun yli 5 hengen ryhmille - ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan teidän organisaatiolle sopiva koulutuskokonaisuus. Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä: Milla Helander - Customer Sales & Service Director: +358 (0)40 518 9395

"*" indicates required fields