Skip to content

Kuntoutus koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Kuntoutusalan ammattilainen – nosta osaamisesi seuraavalle tasolle.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kuntoutus koulutuksia oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tarjoamme Suomen laajimman koulutusvalikoiman kuntoutusalan ammattilaisille.

Kuntoutus Akatemian valikoimasta löydät varmasti sopivan kuntoutuskoulutuksen juuri sinulle. Tutustu akatemiaan täältä.

Laajasta valikoimastamme löydät koulutusta niin psykofyysinen kuntoutuksen saralla, syvennyt mentalisaation maailmaan tai perehdyt selektiiviseen mutismiin. Voit kouluttautua CO-OP-menetelmäkoulutuksen asiantuntijaksi tai syventää osaamistasi etenevien neurologisten sairauksien hoidon saralla.

Mitä muuta? Tutustu alla oleviin kuntouskoulutuksiin ja tapahtumiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi. 

Myydyimmät kuntoutus-aiheiset koulutukset.

Kasvun paikka – älä jätä menestystäsi sattuman varaan. Kouluttajamme ovat huippuosaajia ja sisällöt timanttia.

Suosituimmat tapahtumat.

Kiinnostavia kohtaamisia – meillä jutellaan muustakin kuin säästä.

KUNTOUTUS AKATEMIAN 6. VUOSI.

Kuntoutus Akatemian tarina alkoi selkeällä kunnianhimoisella visiolla: Suomi kuntoutuksen edelläkävijämaaksi. Haluamme, että jokainen pääsee kehittymään ja kasvamaan jatkuvasti alan ammattilaisena.

Laitoimme omalta osaltamme hihat heilumaan ja lähdimme rakentamaan Suomen laajinta ja parasta kuntoutuksen koulutuskokonaisuutta tukemaan tätä tavoitetta. Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä, joten vuonna 2018 yhdistimme voimamme Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa ja loistavan yhteistyön tuloksena syntyi Kuntoutus Akatemia.

Takana on siis jo monta tuntia oppimista, verkostoitumista, ideointia ja onnistumisia. Mikä kuitenkin parasta, Kuntoutus Akatemian tarjonta kasvaa jatkuvasti ja tuomme valikoimaan aina alan ajankohtaisimmat aiheet huippukouluttajineen.

KUNTOUTUS AKATEMIA

Tutustu alla oleviin kuntouskoulutuksiin ja tapahtumiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi.