Skip to content

Kun haluat keskittyä laadukkaisiin liideihin.

TAPAHTUMAT OTA YHTEYTTÄ

Toimintamme ydin on myyntinne kasvattaminen.

Päättäjätapahtumat ovat kustannustehokas ratkaisu B2B-myynnin kasvattamiseen verrattuna perinteiseen mediaan – ja ennen kaikkea investoinnin tuotto on helppo mitata.

Me autamme sinua tavoittamaan toimialasi ylimmät päätöksentekijät – Oli tavoittelemasi kohderyhmä sitten esimerkiksi Suomen suurimpien yritysten johto tai julkisenhallinnon vaikuttajat.

Toimintamme ydin on myyntinne kasvattaminen. Keinoja tähän on monia. Tapahtumakumppanina voimme järjestää teille yli 20 one-to-one tapaamista teille tärkeimpien päättäjien kanssa tapahtuman aikana. Riippuen asettamistanne liiketoiminnan tavoitteista, voitte valita eri vaikuttamisen keinoista.

 

 

Voitte esimerkiksi esitellä onnistuneen asiakascasen tapahtumayleisölle, toimia ohjelmalinjan puheenjohtajana tai pitää workshopin osallistujille.

Lisäksi yrityksenne brändäytyy tapahtuman markkinoinnin yhteydessä alan kärkitoimijana teille tärkeässä kohderyhmässä. Tavoitamme keskimäärin 10 000 – 20 000 päättäjää tapahtuman kohderyhmästä riippuen.

Investointipäätöksen tehtyänne, emme jätä teitä oman onnenne varaan, vaan Customer Happiness -tiimimme on teitä varten. Tiimimme sparraa teidän osallistujat huippuunsa, auttaa järjestelyissä sekä tärkeimpänä varmistaa, että saatte investoinnista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Tehokasta myynnin buustaamista – eikö totta?

Tulevat tapahtumat

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!

KumppanuuselementitLämpimät liidit.
Sen sijaan, että myyjä käyttää aikaa kylmäsoittoihin ja tapaamisten bookkaamiseen, tapahtumassa he kohtaavat asiakkaat kerralla innostavassa ympäristössä. Tapaamiset ovat sovittu toiveidenne pohjalta Profession toimesta ennalta.


Tehokas keino vaikuttaa.
Pääset vaikuttamaan vaikeasti tavoitettaviin kohderyhmiin suoraan. Riippuen asettamistanne liiketoiminnan tavoitteista, voitte valita teille parhaiten sopivan vaikuttamisen keinon: ohjelmalinjan puheenjohtajuus tai asiakascasen esittely tai workshop tapahtuman ohjelmassa.


Kohdennettu näkyvyys.
Brändisi näkyy kaiken tapahtuma-markkinoinnin yhteydessä ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen. Viestisi tavoittaa monikanavaisesti haluamasi päättäjät ja vaikuttajat kohdennetusti ja brändisi profiloituu alan edelläkävijöiden joukossa.


ROI.
Kun mittaat tapahtumainvestoinnin tulokset, huomaat helposti tehneesi hyvän päätöksen. Pienellä investoinnilla saat vaikuttavia tuloksia aikaan ja ennen kaikkea investoinnin tuotot on helppo laskea – ennalta sovitut tapaamiset päättäjien kanssa ja sitä kautta lopulta solmitut diilit.

Webinaarit

Tavoitteena kasvattaa tunnettuutta, lanseerata uusi tuote tai vahvistaa mielikuvaa alan kärkitoimijana?

Kun toiveenanne on saada kustannustehokkaasti äänenne kuuluviin tärkeimmän kohderyhmänne keskuudessa, räätälöity webinaari on teitä varten.

Webinaarin sisällöstä ja kohderyhmästä päätätte te ja me huolehdimme toiveidenne mukaan webinaarin teknisestä toteutuksesta sekä markkinoinnista. Tavoitamme webinaarin aiheesta riippuen 2000 – 10 000 tärkeimpien kohderyhmienne edustajaa.

LUE LISÄÄ

Kiitos luottamuksesta.

Meillä on ollut ilo auttaa alansa kärkitoimijoita jo vuodesta 2006.

Ota yhteyttä

Mietitään teille sopivin kumppanuusratkaisu.

Jätä yhteystietosi alle, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ville Hollstein

Sales Operations Manager, Partner
+358 (0)44 353 5444

Lauri Nevalainen

Account Manager
+358(0)40 481 0596

Markus Nuorttila

Account Manager
+358(0)40 7693 621