Skip to content

Kun haluat keskittyä laadukkaisiin liideihin.

TAPAHTUMAT OTA YHTEYTTÄ

Toimintamme ydin on myyntinne kasvattaminen.

Päättäjätapahtumat ovat kustannustehokas ratkaisu B2B-myynnin kasvattamiseen verrattuna perinteiseen mediaan – ja ennen kaikkea investoinnin tuotto on helppo mitata.

Me autamme sinua tavoittamaan toimialasi ylimmät päätöksentekijät – Oli tavoittelemasi kohderyhmä sitten esimerkiksi Suomen suurimpien yritysten johto tai julkisenhallinnon vaikuttajat.

Toimintamme ydin on myyntinne kasvattaminen. Keinoja tähän on monia. Tapahtumakumppanina voimme järjestää teille yli 20 one-to-one tapaamista teille tärkeimpien päättäjien kanssa tapahtuman aikana. Riippuen asettamistanne liiketoiminnan tavoitteista, voitte valita eri vaikuttamisen keinoista.

Voitte esimerkiksi esitellä onnistuneen asiakas-casen tapahtumayleisölle, toimia ohjelmalinjan puheenjohtajana tai pitää workshopin osallistujille.

Lisäksi yrityksenne brändäytyy tapahtuman markkinoinnin yhteydessä alan kärkitoimijana teille tärkeässä kohderyhmässä. Tavoitamme keskimäärin 10 000 – 20 000 päättäjää tapahtuman kohderyhmästä riippuen.

Investointipäätöksen tehtyänne, emme jätä teitä oman onnenne varaan, vaan Customer Happiness -tiimimme on teitä varten. Tiimimme sparraa teidän osallistujat huippuunsa, auttaa järjestelyissä sekä tärkeimpänä varmistaa, että saatte investoinnista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Tehokasta myynnin buustaamista – eikö totta?

Tulevat tapahtumat.

Ammattiaitoa, joka täytyy itse kokea.

Meillä et hukkaa aikaasi – olit sitten uusia taitoja hakeva koulutettava, inspiroitumista etsivä tapahtumakävijä tai yleisöä kaipaava yhteistyökumppani. Jos et usko pelkkiä myyntipuheita, tässä asiakaspalautteitamme.

Esittelyssä kumppanuuselementit.Lämpimät liidit.
Sen sijaan, että myyjä käyttää aikaa kylmäsoittoihin ja tapaamisten bookkaamiseen, tapahtumassa he kohtaavat asiakkaat kerralla innostavassa ympäristössä. Tapaamiset ovat sovittu toiveidenne pohjalta Profession toimesta ennalta.


Tehokas keino vaikuttaa.
Pääset vaikuttamaan vaikeasti tavoitettaviin kohderyhmiin suoraan. Riippuen asettamistanne liiketoiminnan tavoitteista, voitte valita teille parhaiten sopivan vaikuttamisen keinon: ohjelmalinjan puheenjohtajuus tai asiakas-casen esittely tai workshop tapahtuman ohjelmassa.


Kohdennettu näkyvyys.
Brändisi näkyy tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen. Viestisi tavoittaa monikanavaisesti haluamasi päättäjät ja vaikuttajat kohdennetusti ja brändisi profiloituu alan edelläkävijöiden joukossa.


ROI.
Kun mittaat tapahtumainvestoinnin tulokset, huomaat helposti tehneesi hyvän päätöksen. Pienellä investoinnilla saat vaikuttavia tuloksia aikaan ja ennen kaikkea investoinnin tuotot on helppo laskea – ennalta sovitut tapaamiset päättäjien kanssa ja sitä kautta lopulta solmitut diilit.

Kiitos luottamuksesta.

Olemme yhteistyökumppaneille vaikuttava media – meillä on ollut ilo auttaa alansa kärkitoimijoita jo vuodesta 2006.

Ota yhteyttä

Mietitään teille sopivin kumppanuusratkaisu.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ville Hollstein

Head of New Sales, Partner
+358 (0)44 353 5444

Markus Nuorttila

Key Account Manager
+358(0)40 7693 621