Skip to content

Kun haluat keskittyä laadukkaisiin liideihin.

TAPAHTUMAT OTA YHTEYTTÄ

Toimintamme ydin on myyntinne kasvattaminen.

Me autamme sinua tavoittamaan toimialasi ylimmät päätöksentekijät jo 15 vuoden kokemuksella – Oli tavoittelemasi kohderyhmä sitten esimerkiksi Suomen suurimpien yritysten johto tai julkisenhallinnon vaikuttajat.

Pandemian muokattua arkemme uusiksi, kohtaamisen tarve ei ole kadonnut minnekään. Päin vastoin – sen tarve on jopa kasvanut. Mahdollistamme tehokkaan ja turvallisen kohtaamisen niin pandemian aikana kuin sen jälkeen. Keinoja tähän on monia.

Tulevat tapahtumat

Livetapahtumat

Riippuen asettamistanne liiketoiminnan tavoitteista, voitte valita eri vaikuttamisen keinoista. Tapahtumakumppanina voimme järjestää teille yli 20 one-to-one tapaamista teille tärkeimpien päättäjien kanssa tapahtuman aikana.

Voitte lisäksi esitellä onnistuneen asiakascasen tapahtumayleisölle, toimia ohjelmalinjan puheenjohtajana tai pitää workshopin osallistujille. Kumppanina yrityksenne brändäytyy tapahtuman markkinoinnin yhteydessä alan kärkitoimijana teille tärkeässä kohderyhmässä. Tavoitamme keskimäärin 10 000 – 20 000 päättäjää tapahtuman kohderyhmästä riippuen.

Virtuaalitapahtumat

Samoin kun live-tapahtumissamme, on myyntinne kasvattaminen toimintamme ydin. Live-tapahtumistamme tuttu verkostoituminen, uusien yhteyksien luominen ja oikeiden ihmisten yhdistäminen tapahtuvat nyt turvallisesti ja tehokkaasti online.

Digiympäristössä toteutuu niin one-to-one-tapaamiset ja puheenvuorot kuin kumppaniständit. Lisäksi virtuaaliympäristö tuo merkittäviä uusia mahdollisuuksia verkostoitumiseen, tapahtuman sisälle rakennettuihin näkyvyys- ja osallistamisratkaisuihin sekä tulosten mittaamiseen ja raportointiin.

Webinaarit

Tavoitteena kasvattaa tunnettuutta, lanseerata uusi tuote tai vahvistaa mielikuvaa alan kärkitoimijana?

Kun toiveenanne on saada kustannustehokkaasti äänenne kuuluviin tärkeimmän kohderyhmänne keskuudessa, räätälöity webinaari on teitä varten.

Webinaarin sisällöstä ja kohderyhmästä päätätte te ja me huolehdimme toiveidenne mukaan webinaarin teknisestä toteutuksesta sekä markkinoinnista. Tavoitamme webinaarin aiheesta riippuen 2000 – 10 000 tärkeimpien kohderyhmienne edustajaa.

LUE LISÄÄ

Totuus tulee asiakkaan suusta.

Kiitos luottamuksesta.

Meillä on ollut ilo auttaa alansa kärkitoimijoita jo vuodesta 2006.

Ota yhteyttä

Mietitään teille sopivin kumppanuusratkaisu.

Jätä yhteystietosi alle, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!