Skip to content

Logistiikka & SCM -koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Logistiikka-alan asiantuntija tai johtaja – nosta osaamisesi seuraavalle tasolle.

Maksimoi tehokkuus logistiikkakoulutuksen avulla

Logistiikkakoulutus on välttämätöntä kaikille yrityksille, jotka haluavat maksimoida tehokkuuden ja kannattavuuden, sekä kehittää osaamistaan. Logistiikan sekä toimitusketjun toiminnot, kuten varastonhallinta, kuljetus ja varastointi aiheuttavat usein haasteita. Lukuisten ulkoisten tekijöiden takia toimitusajat ovat pidentyneet, toimitusvarmuus on heikentynyt ja yleinen epävarmuus lisääntynyt. Oikean logistiikkakoulutuksen avulla voit varmistaa, että niiden toiminta sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman logistiikka & SCM -koulutuksia oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tietenkin maan parhaimmalla sisällöllä, sillä valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset.

Tutustu alla oleviin Logistiikka & SCM -koulutuksiin– meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi. 

Logistiikkakoulutuksia eri tarpeisiin

Logistiikkakoulutuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia asioita:

  • toimitusketjun sopimukset
  • toimitusketjun riskienhallinta
  • varastonohjaus
  • varaston suunnittelu ja toteuttaminen

Kouluttautumalla ymmärrät paremmin omia sekä asiakkaiden tarpeita, ja osaat optimoida toimitusketjun sen mukaisesti. Lisäksi opitut työkalut voivat tarjota tietoa siitä, miten toimitusketjun eri osat ovat vuorovaikutuksessa keskenään, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä siitä, miten resursseja kannattaa hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Hanki kilpailuetua logistiikkakoulutuksen avulla

Logistiikkakurssille osallistuminen edesauttaa kilpailukyvyn säilyttämistä nykypäivän yritysmaailmassa. Logistiikkakoulutuksessa opetetaan, miten toimitusketjua hallitaan tehokkaasti ja tuloksellisesti. Koulutuksissa opitaan mm. varastointistrategioista, kuten varastotilan optimoinnista ja varastonhallinnasta.

Sen lisäksi, että työntekijöille opetetaan logistiikkatoimintoja, logistiikkakoulutus voi auttaa heitä kehittämään taitoja, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän liiketoimintaympäristössä menestymisen kannalta.

Asianmukaisen logistiikkakoulutuksen avulla yritykset voivat parantaa toimintansa tehokkuutta ja samalla vähentää varastonhallintaan ja kuljetukseen liittyviä kustannuksia. Lisäksi ne voivat lisätä asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla parempaa palvelua parantuneiden tilausseurantajärjestelmien avulla tai nopeampia toimitusaikoja optimoitujen kuljetusreittien tai käytettävissä olevien resurssien, kuten varastotilan tai tiettyihin tehtäviin toimitusketjuprosessissa varattujen henkilöstötuntien, paremman käytön ansiosta.

Kilpailuedun saavuttaminen edellyttää, että yritykset pysyvät ajan tasalla alan trendeistä. Erityisen tärkeää on myös hyvin koulutettu henkilöstö, joka ymmärtää logistiikkatoimintojen kaikkia näkökohtia, jotta he voivat tunnistaa parannusmahdollisuudet silloin, kun niitä eniten tarvitaan. Kun käytössä on asianmukaiset logistiikan koulutusohjelmat, yritykset voivat saada kilpailuetua kilpailijoihinsa nähden ja samalla kasvattaa voittojaan.

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Olisiko teitä tulossa useampi?

Joukossa viisaus vahvistuu ja kaverin kanssa on aina hauskempaa! Siksi kannustammekin osallistumaan koulutuksiimme ja tapahtumiimme ryhmissä. Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille.

Miten toimia? Meilaa katja.krogell@professio.fi tai soita 040 526 4450 – myös verkkokauppamme tarjoaa automaattisesti alennuksen, kun lisäät ostoskoriin vähintään 3 lippua.

OTA YHTEYTTÄ KATJAAN