Skip to content
  • Digi & IT
05/08/2019

Teollisuus 4.0: Nyt on aika siirtyä tuottavampaan tulevaisuuteen

Prosessitietämystä sekä laitediagnostiikkaa yhdistämällä voidaan parantaa prosessien ajettavuutta, optimoida tuotelaatua ja laitoksen tuottavuutta. Nyt on myös aika uudistaa työnkulku ja tehdä jokaisesta työntekijästä osaaja ja tuloksentekijä.

Kaksi tuotantolaitosmittakaavan esimerkkiä osoittavat, että uusimmat teollisen IOT-teknologian ratkaisut mahdollistavat merkittävän tuottavuusloikan:

– Öljynjalostamon FCC yksikön käyttövarmuuden ja tuottavuuden parantaminen

– Kemiantehtaan prosessilaitteiden seisokkiajan minimointi ja huoltokatkojen ennakointi

Esimerkit osoittavat, että kehittynyt analytiikka pystyy löytämään prosesseista merkittäviä tuottavuusparannuksia, kun reaaliajassa monitoroidaan ja mallinnetaan laitteiden kyky palvella tuotantoprosessia. Normaalisti tuottavuuden notkahdukset tai kustannushuiput jäävät havainnoimatta, koska mallinnuksen tuomaa reaaliaikaista referenssitietoa ei ole saatavilla. Tuottavuusperusteiden käyttö ei ole vielä toimenpiteiden priorisointiargumenttina sillä tasolla kuin sen pitäisi olla teollisuuslaitoksissa. Tähän analytiikka tuo muutoksen ja mahdollistaa tuottavuusnotkahdusten tunnistamisen varhennetusti.

Honeywell Forge for Industrial sisältää turvallisen tiedonkeruuratkaisun, analytiikan mahdollistamat mallinnukset sekä valmiit laitekirjastot, jotka nopeuttavat IIoT-ratkaisun käyttöönottoa ja takaisinmaksua. Alla on linkkejä, joista saat lisätietoa Forge-ratkaisuistamme. Tervetuloa tuottavampaan tulevaisuuteen!

Honeywell puhuu aiheesta lisää Teollisuus 4.0. -tapahtumassa, joka pidetään Tampereella 11.-12.9.2019. Tutustu ohjelmaan ja osta liput täältä.

Read more:

Why the Industrial Internet of Things Matters?

How Industrial IoT Will Solve the Problems of the Next 20 Years

Here’s how BASF is envisioning a green future for chemical waste

The World’s Biggest Steel Manufacturer Becomes One of the Smartest

How Augmented Reality is Revolutionizing Job Training

Honeywell Forge offers cybersecurity from enterprise to endpoints

How 3 Companies Reinvented Their Workflows with Connectivity

The Last Gap in Industrial Digitization – The Deskless Worker

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia