Skip to content

Talous & Rahoitus -koulutukset

Menestys ei ole tuuripeliä – me autamme.

Talous- & rahoitusalan asiantuntija tai johtaja – nosta osaamisesi seuraavalle tasolle.

Suomen kattavimmasta koulutusten ja tapahtumien verkkokaupasta löydät laajan valikoiman talous- ja rahoituskoulutuksia oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen – tietenkin maan parhaimmalla sisällöllä, sillä valitsemme kouluttajiksi alan osaavimmat ammattilaiset.

Koulutuksissamme voit syventää osaamistasi ohjelmistorobotiikan ja talousprosessien kehittämisen saralla. Lisäksi voit kehittää osaamistasi mittaamisessa, analysoinnissa ja raportoinnissa tai harjoitella liiketoiminnan mallintamista käytännön esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Tutustu alla oleviin Talous & Rahoituskoulutuksiin – meiltä löydät varmasti sopivan etä-, verkko- tai lähikoulutuksen sinulle ja kollegoillesi. 

Olisiko teitä tulossa useampi?

Joukossa viisaus vahvistuu ja kaverin kanssa on aina hauskempaa! Siksi kannustammekin osallistumaan koulutuksiimme ja tapahtumiimme ryhmissä. Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille.

Miten toimia? Meilaa antti.pasanen@professio.fi tai soita 040 655 1855 – myös verkkokauppamme tarjoaa automaattisesti alennuksen, kun lisäät ostoskoriin vähintään 3 lippua.

OTA YHTEYTTÄ ANTTIIN

Talousalalla kilpailu on kovaa ja vaatimukset kasvavat jatkuvasti.

Miksi kouluttautuminen on tärkeää talous- ja rahoitusalalla?

Talous- ja rahoitusala on jatkuvaan muutokseen ja kehitykseen perustuva ala, joka vaatii jatkuvaa osaamisen päivittämistä ja kehittämistä menestyäkseen.

Talous- ja rahoituskoulutukset auttavat kehittämään osaamista ja ymmärrystä talouden ja rahoituksen käsitteistä ja työkaluista, ja antavat käytännön taitoja, joita tarvitaan liiketoiminnan suunnittelussa, päätöksenteossa ja seurannassa. Tärkeää on, että pysyt ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja muutoksista ja pystyt paremmin vastaamaan työsi vaatimuksiin.

Koulutuksemme vievät sinut seuraavalle tasolle.

Profession tarjoamat talouden ja rahoituksen koulutukset auttavat sinua ja yritystäsi kompetenssin ja kilpailuvaltin kehittämisessä sekä tulospohjaisen toiminnan tavoittelemisessa. Koulutustemme avulla opit muun muassa tehostamaan taloushallintoa tekoälyn avulla, talousprosessien kehittämistä, suorituskyvyn mittaamista ja johtamista, data-analytiikkaa sekä investointilaskennan perusteita. Lisäksi saat tietoa alan uusista trendeistä ja toimintatavoista, jotta voit tehokkaammin kehittää omaa toimintaasi ja pysyä kehityksen kärjessä kilpailulla talousalalla.

Me Professiolla ymmärrämme talousosaamisen merkityksen tuloskeskeisessä liiketoiminnassa.

Haluamme auttaa myös sinua loistamaan talousosaajana.

Talouden ja rahoituksen asiantuntijoiden on tärkeä kehittää osaamistaan jatkuvasti, koska nykypäivän trendit ja vaatimukset muuttuvat koko ajan. Uudet työkalut ja toimintavat sekä LEAN-prosessit pakottavat yritykset kehittämään sisäisiä toimintojaan, parantamaan talousprosessejaan sekä ketteröittämään toimintaansa yleisesti. 

Sinulla saattaa olla vankkakin taloushallinnon osaaminen, mutta jos haluat viedä osaamisesi seuraavalle tasolle, meidän kattavasta talouden ja rahoituksen koulutustarjonnasta löydät sinun tarpeisiisi varmasti sopivan koulutuksen tai verkkokurssin. 

Suosittuja talouden ja rahoituksen koulutusten aiheita ovat muun muassa: 

Lisäksi järjestämme useita talouden asiantuntijoille ja esihenkilöille suunnattuja tapahtumia läpi vuoden:

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme koulutuksiin ja tule mukaan kehittämään itsesi osaksi maailman osaavinta kansaa.