Skip to content
  • Sote
09/08/2019

Aikaa. Sinulle. Olennaiseen.

Meistä jokainen on terveydenhuollon palvelujen asiakas, heidän läheinen tai terveydenhuollon ammattilainen. Meillä on yhteinen päämäärä – jokaisen hyvinvointi.

 

Aikaa.

Lisää aikaa hoitaa päivittäin työ hyvin. Lisää aikaa ammattilaisen kanssa. Mahdollisuus palvella useampaa avun tarvitsijaa. Nopeampi hoitajan luo pääsy. Miten voimme edistää tätä? Tarjoamalla terveydenhuollon ammattilaisille nopean pääsyn sovelluksiin ja dataan. Järjestelmiin kirjautumista nopeuttamalla pystytään työpisteen vaihtuessa avaamaan uusi työpöytä minuuttien sijaan 15 sekunnissa ja käyttäjien vaihtoon kuluva aika laskea useasta minuutista muutamaan sekuntiin. Esimerkiksi 1000 käyttäjän ympäristössä säästö on jopa 56 tuntia vuorokaudessa. Saat tarvitsemasi tiedot nopeasti. Työympäristö myös mukautuu organisaationne muutoksiin nopeasti ja tiedonkulku nopeutuu. Aikaa säästyy olennaiseen.

Sinulle.

On tärkeää, että pystyt saada tarvitsemasi tiedot missä tahansa, jotta työsi on joustavaa. Sinun tulee voida käyttää järjestelmiä erilaisilla päätelaitteilla joustavasti. Kun vaihdat työpistettä, pystyt katkaisemaan istunnon ja jatkamaan normaalisti työskentelyä uudessa työpisteessä. Miten pääsemme tähän? Hyödyntämällä virtualisointiratkaisua, jolla työpöytää on mahdollista käyttää erilaisten päätelaitteiden, kuten esimerkiksi tablettien avulla tieturvallisesti etänä. Mahdollistamalla helpon, nopean ja turvallisen pääsyn terveydenhuollon palveluihin myös mobiililaitteilla. Pystyt lisäämään henkilöstönne liikkuvuutta ja tuottavuutta. Käyttökokemus ja työskentelynäkymä eri päätelaitteilla on sama. Pystytte tehostamaan uusia ja nykyisiä toimintamalleja tai kehittämään uusia mm. takapäivystyksen, etäkonsultoinnin, kotihoidon palveluja.

Olennaiseen.

Asiakastyöhön on oltava riittävästi aikaa. Asiakkaan hyvinvointiin keskittyessä tekniikan on oltava automatisoitua ja saumatonta, jotta siihen ei tarvitse kiinnittää huomiota. Miten varmistamme tämän? Käyttäjien vahvalla, mutta helpolla tunnistautumisella esimerkiksi toimikortilla tai tekstiviestillä tietoturvallisesti. Virtualisointi parantaa terveydenhuollon tehokkuutta ja turvallisuutta kun päästään eroon ns. “osasto-tunnuksista” ja aina auki olevista työasemista tai sovelluksista. Käyttäjien työ helpottuu ja tietoturvallisuus paranee. Sovellukset ja tiedot saadaan suojattua aukottomasti myös kun palveluita käytetään toimistolta, kotoa tai mobiililaitteilta. Työympäristö on keskitetysti hallittavissa, yksittäisiä sovellusten päivityksiä koneille ei enää tarvita.

 

Viimeisten vuosien aikana julkishallinto, erityisesti sairaanhoitopiirit, ovat rakentaneet laajoja Citrix-pohjaisia ratkaisuja onnistuneesti ja saaneet käyttöönsä edellä mainitut hyödyt. Asiakkaamme ovat kuvanneet hyötyjään monipuolisesti, mm. Kaunialassa IT-palvelujen tukipyynnöt ovat vähentyneet noin 90 %. Teemme tiivistä yhteistyötä eri valmistajien kanssa, mm. toimikorttien, thin clientien, digisanelun ja potilastietojärjestelmien osalta. Sinun hyödyksesi.

 

Me Citrixillä yhdessä kumppaniemme kanssa haluamme varmistaa, että Sinulla on Aikaa Olennaiseen. Tutustu Citrixin toimintaan tästä linkistä.

 

Tervetuloa keskustelemaan soten digitaalisista ratkaisuista  ja monesta muusta alan päättäjien kanssa DigiSote 2019 -tapahtumaan 19.-20. marraskuuta Finnkino Tennispalatsiin!

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia