Skip to content

Tuuli Pesonen

SAFe SPC5, Senior Consultant, Talent Base Oy

Tuuli Pesonen on senior konsultti Lean-Agile palveluissa Talent Base Oy:ssä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus eri rooleista niin perinteisissä kuin ketterissä kehitysprojekteissa finanssialalta. Vahvuutena hänellä on syvä osaaminen Leanin ja ketteryyden valmentamisessa.

SAFe® kursseja Tuuli on kouluttanut vuodesta 2017 lähtien, minkä lisäksi hänellä on useiden vuosien kokemus erilaisten työpajojen fasilitoinnista. Kouluttajana Tuuli on energinen ja hän on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan sekä asiantuntevuudestaan.

Tuulilla on tukenut ja valmentanut useita ketteriä tiimejä sekä SAFe-toimitusjunia. Hänellä on kokemusta ketterien menetelmien käytöstä legacy-ympäristöissä sekä työskentelystä hajautettujen monikansallisten tiimien kanssa. SAFe-transformaatioissa Tuuli on ollut mukana niin kehittäjän, Scrum Masterin kuin Agile Coaching roolissa.

Tuuli hahmottaa hyvin suuriakin kokonaisuuksia ja omaa joustavan, mutta systemaattisen lähestymistavan etsiessään ratkaisuja haasteisiin. Hänen sydäntään on lähellä erilaisten työpajojen ja retrojen fasilitointi – keinot millä saada erilaiset sidosryhmät ja tiimit osallistumaan sekä kehittämään itse toimintaansa eteenpäin.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Tuuli Pesonen

Blogikirjoituksissa