Skip to content

Mikko Dragon

Johtava konsultti, planning ja analytiikka, Invenco Oy

Mikolla on 22 vuoden kokemus IT-projekteista sekä controlling- ja liiketoiminnan analysointitehtävistä. Konsulttina  toimiessaan (12 vuotta) hän on nähnyt laajasti erilaisia yrityksiä ja toimialoja.

Mikko on toiminut yli 20 planning- ja BI-projektissa kehittäjänä, arkkitehtina ja projektipäällikkönä. Hän tuntee myös tietojärjestelmien asiakasylläpito- ja tukipalvelutoimintoja. Ennen konsultin uraa hän työskenteli noin 10 vuotta controlling- ja sisäisen laskentatoimen tehtävissä vähittäiskaupan alalla muun muassa Nestléllä ja Mars Finlandilla.

Mikko on tottunut työskentelemään johto- ja operatiivisten henkilöiden kanssa, mikä antaa hänelle laajaa perspektiä tiedon erilaisiin käyttötarpeisiin. Koulutuksessa hän jakaa erityisesti kokemuksia ja näkemystä tiedon hyödyntämisestä käytännön esimerkein.

Mikolla on vahva taloushallinnon tausta, joten tilaisuudessa käydään läpi muun muassa, miten tietoa voi entistä paremmin käyttää talouden ennustamisessa ja mitä kirjanpitodatasta voi saada irti. Lisäksi hän kertoo esimerkkejä onnistuneista projekteista, matkalla piilevistä haasteista ja miten tiedon hyödyntämiseen liittyvä projekti kannattaa aloittaa.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Mikko Dragon

Blogikirjoituksissa