Skip to content

Jami Pohja

HR Director, L&T Facility Services

Jami Pohja toimii Lassila & Tikanojalla Kiinteistöpalvelut -toimialan henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Tavoitteena on pitää materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimimalla luodaan arvoa asiakkaille, henkilöstölle ja yhteiskunnalle.
Lassila & Tikanojan tavoitteena on jatkuvasti kasvattaa oman toiminnan hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Hiilikädenjälkeä mittaamalla osoitetaan myös todeksi asiakkaiden pienentynyt hiilijalanjälki.
Sosiaalista vastuuta Lassila & Tikanoja edistää hyvällä johtamisella, huolehtimalla henkilöstön turvallisuudesta ja työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä.
Lassila & Tikanoja toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 812,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 171 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.
Jamilla on noin 12 vuoden kokemus työsuhdejuridiikan ja HR-asioiden parista työmarkkinapöydistä, valtionyhtiöstä ja pörssiyhtiöstä. Hyvän johtamisen ja ihmisten kohtaamistaitojen kehittämisen ohella Jamia inspiroi organisaation toimintakyvyn varmistaminen jatkuvasti muuttuvan liiketoimintaympäristön sekä työelämän odotusten ja muutosten ristipaineissa.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Jami Pohja

Blogikirjoituksissa