Skip to content

Eeva Niskavaara

Suomen kokenein talouskouluttaja

Eeva on koulutukseltaan taloustieteiden maisteri ja toiminut useiden vuosikymmenien ajan päätoimisena talousasioiden konsulttina ja valmentajana omassa yrityksessään. Vuonna 2012 hän sai Tasavallan Presidentin myöntämän Talousneuvoksen arvonimen. Liiketoiminnan ymmärrystä ja talousasioita hän on valmentanut organisaatioiden eri tasoilla ylimmästä johdosta koko henkilöstöön asiakkaina niin pörssiyrityksiä, perheyrityksiä, yrittäjiä kuin julkisia organisaatioitakin. Hän on erittäin innostava ja selkeäsanainen kouluttaja.

Eevan missiona on auttaa yritysten avainhenkilöitä ymmärtämään liiketoiminnan periaatteita ja talousasioita, jotta suomalaiset yritykset menestyisivät parhaimmalla mahdollisella tavalla. Liikkeenjohdollista kokemusta Eeva on saanut toimiessaan useiden yritysten hallituksissa joko puheenjohtajana tai jäsenenä niin valtionyhtiöissä, pankkisektorilla kuin muissakin yrityksissä ja organisaatioissa. Eeva on myös kirjoittanut kirjan Yritystaloutta esihenkilöille, josta uusi painos ilmestyy huhtikuussa 2024 (Alma Talent). 

Eeva kuuluu ruotsalaisen Celemi-yrityksen maailmanlaajuiseen verkostoon ja hänellä on sertifiointi Celemin yrityspelien ja simulaatioitten vetämiseksi.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Eeva Niskavaara

Blogikirjoituksissa