Skip to content
  • Joulukalenteri
05/12/2020

Luukku 5.12.

Tänään jaetaan vinkkejä datalla johtamiseen. Datalla johtaminen on aihepiiri, joka saa yrityksissä helposti aikaiseksi paineen ilmapiirin – tehtävää kun tuntuu olevan niin paljon, ja ihan jo perusasioissa. Mistä liikkeelle, mitä tehdä ensimmäisenä?

Aloitetaan kovalla totuudella: sinunkin yrityksesi kilpailukyky mitataan pian sillä, kuinka hyvin pystytte johtamaan liiketoimintaa datalla. Kyse ei enää edes ole siitä, milloin näin tapahtuu. Tärkein kysymys on, miten nopeasti saatte tämän tapahtumaan. ”Jos menit eilen nukkumaan teollisuusyhtiönä, heräät tänään ohjelmisto- ja analytiikkayhtiönä”, teollisuusjätti GE:n johtaja Jeff Immelt on kommentoinut murroksen nopeutta.

Yhteistyökumppanimme Sofigaten Advisor Essi Puustinen toppuuttelee paniikkia. Hän näkee, että suomalaisyrityksissä on datalla johtamisessa paljon voitettavaa, vaikkakin paljon työtä on edessä. Mitkä perusasiat ainakin kannattaa huomioida? Lue kuuden kohdan lista täältä.

Jäikö joku luukku avaamatta? Ei hätää – Pääset katsomaan joulukalenterimme aiempia luukkuja täältä.

Osallistu ilmaisen koulutuksen arvontaan! Jaa joulukalenterimme luukku somessa #Professiojoulu -hastagilla. Tagaa myös meidän tilimme LinkedInissä @Professio, Facebookissa @ProfessioFinland tai Instagramissa @professio_fi. Helpoiten jakaminen onnistuu tekstin alta löytyvien some-jako nappien kautta. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 2kpl koulutuksia.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia