Skip to content
  • Joulukalenteri
03/12/2020

Luukku 3.12.

Aina on oikea hetki kouluttautua.

Tänään jaamme vinkkejä kouluttautumiseen ja oikean koulutuksen löytämiseen.

Niin yksilön ja koko organisaation tulisi ymmärtää osaamisen kehittämisen tärkeys. Yrityksen kilpailukykyä ja työnantajamielikuvaa voidaan nostaa henkilöstön aktiivisella kouluttamisella. Johdon tarjoamalla tuella ja esimerkillä on suuri merkitys – kehittäminen on jatkuva prosessi.

Sinä hyödyt

Kouluttautuminen kannattaa aina, sillä se on avain siihen, että pysyt työelämän ja teknologian muutosten vauhdissa. Koska joitakin työtehtäviä automatisoidaan teknologian kehityksen myötä, on uusien kykyjen hankkiminen ennen kaikkea investointi omaan tulevaisuuteen. Työmarkkinoilla pärjäävät he, joiden osaaminen on tuoreinta ja vastaa työnantajien toiveita. Se, että aikasi ei riitä, on tekosyy, sillä nykypäivänä on niin monia tapoja kehittää osaamistaan.

Organisaatiosi hyötyy

Jokainen valitsee mieluummin toimijan, jolla on aidosti ammattitaitoinen tiimi ja joiden osaaminen on tätä päivää. Henkilöstön osaamisen kehittämistä voisi kuvata myös sijoituksena työhyvinvointiin ja oivalluksiin. Hyvästä työhyvinvoinnista tunnetut organisaatiot tarjoavat usein myös kehittymismahdollisuuksia. Miellyttävä koulutuspäivä virkistää, sitouttaa ja motivoi henkilöstöä. Lisäksi on muistettava, että henkilöstön työmotivaatio heijastuu myös tehokkuuteen ja tuloksiin. Henkilöstön osaamisen jatkuva kehittäminen on siis valttikortti kilpailijoihin nähden.

Miten löytää varmasti laadukas koulutus?

Valinnanvaraa ja kouluttajatahoja on monia. Tarjolla on webinaareja, verkkokoulutuksia, workshopeja ja muutaman vuoden tutkintoja. Nämä 4 asiaa sinun kannattaa huomioida koulutusta valittaessa:

  • Kuvaus avaa sisällön, tavoitteen ja kohderyhmän
  • Ohjelma on selkeä ja inspiroiva
  • Kouluttajat ovat alansa erikoisosaajia ja kokeneita kouluttajia
  • Koulutuksen järjestäjä on erikoistunut koulutusten tuottamiseen

Onnea koulutuksen löytämiseen! Muista, että aina on oikea hetki kouluttautua.

Koulutus- ja tapahtumatoimisto Professio järjestää vuosittain yli 300 koulutustoteutusta. Koulutukset suunnitellaan alan trendejä mukaillen: tuottajat tekevät kohderyhmätutkimuksia ja etsivät verkostojensa avulla alan parhaat kouluttajat. Kouluttajat rakentavat koulutusten sisällön tuottajan kanssa yhteistyössä. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat chatissa, meilissä tai puhelimitse oikean koulutuksen löytämisessä sinulle ja organisaatiollesi. Tutustu Profession laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin täältä.

Jäikö joku luukku avaamatta? Ei hätää – Pääset katsomaan joulukalenterimme aiempia luukkuja täältä.

Osallistu ilmaisen koulutuksen arvontaan! Jaa joulukalenterimme luukku somessa #Professiojoulu -hastagilla. Tagaa myös meidän tilimme LinkedInissä @Professio, Facebookissa @ProfessioFinland tai Instagramissa @professio_fi. Helpoiten jakaminen onnistuu sivun vasemmasta reunasta löytyvien some-jako nappien kautta. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 2kpl koulutuksia.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia