Skip to content
 • Joulukalenteri
23/12/2020

Luukku 23.12.

Tänään etsimme joulun parasta alkoholitonta glögiä!

Testissä klassikkomaut sekä muutama jännittävä uutuus. 👵

 1. Marli Perinteinen Glögijuoma, hinta 1,75€ (K-Citymarket verkkokauppa)
  Klassikko glögi tarjoilee yhden makutestin vahvimmista sekä makeimmista mauista. Hieman kanelinen ja omenainen juoma muistuttaa mehua ja maistuu varmasti myös perheen pienimmillekin. Väriltään Marlin tuote on vaaleahko. Erinomainen perusglögi joulupöytään!
  Pisteet 4/5
 2. Deluxe Glögi Piparminttu, Lidl, hinta 2,99€ (Lidl verkkokauppa)
  Testin erikoisimman tuotteen haju on hammastahnamainen – glögi tuo mieleen jopa suuveden, olematta kuitenkaan pahanmakuinen. Piparminttu dominoi makumaailmaa selkeästi, ja perinteiset glögin maut jäävät taka-alalle. Väriltään juoma on yksi testin tummimmista. Ehdottomasti erikoisempi maku, joka voi piristää joulupöytää mukavasti. Kannattaa kuitenkin varautua myös perinteisemmällä vaihtoehdolla, sillä piparminttu jakaa taatusti mielipiteitä!
  Pisteet 1,5/5
 3. Lapin Maria, Revontuli vanilja-mustikka glögi; 4,89€ (K-Citymarket verkkokauppa)
  Kaunis pullo kiinnittää kaupassa huomion. Maku on laimeahko, juomassa maistuu hitunen mustikkaa sekä aavistus vaniljan makua. Raati jää kaipaamaan kanelin vivahdetta. Hinta on testin korkein – kauniin pullon ja korkeahkon hinnan perusteella raati odotti tuotteelta enemmän.
  Pisteet 3/5
 4. Valio Glögi Tumma, hinta 1,99€ (K-Citymarket verkkokauppa)
  Maku laimeahko ja kevyt, vahvimmin erottuu omenan vivahde. Väriltään glögi on yksi testin tummista ja tuoksu vahvahko, perinteisen jouluinen, joten laimea maku yllättää.
  Pisteet 3/5
 5. Jouluaitta Perinteinen Glögi, Lidl 0,99€  (Lidl verkkokauppa)
  Juoma muistuttaa enemmän lämmitettyä marjamehua kuin glögiä. Väriltään glögi on hyvin vaalea ja hajultaankin mieto. Testin edullisin tuote ei pärjää raadin mielestä kilpailijoiden perinteisille glögivaihtoehdoille ja jää tällä kertaa makutestin viimeiseksi.
  Pisteet 1,5/5

Voittajaksi kruunataan siis tällä kertaa vanha klassikko – Marlin Perinteinen Glögijuoma!

Jäikö joku luukku avaamatta? Ei hätää – Pääset katsomaan joulukalenterimme aiempia luukkuja täältä.

Osallistu ilmaisen koulutuksen arvontaan! Jaa joulukalenterimme luukku somessa #Professiojoulu -hastagilla. Tagaa myös meidän tilimme LinkedInissä @Professio, Facebookissa @ProfessioFinland tai Instagramissa @professio_fi. Helpoiten jakaminen onnistuu tekstin alta löytyvien some-jako nappien kautta. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 2kpl koulutuksia.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia