Skip to content

Kuntoutus Akatemia

Suomen laajin koulutusvalikoima kuntoutusalan ammattilaisille.

Suomen laajin koulutusvalikoima kuntoutusalan ammattilaisille.

Me suomalaiset olemme perinteisesti vaatimattomia ihmisiä ja hyvä niin. Kuitenkin Kuntoutus Akatemian tarina alkoi selkeällä kunnianhimoisella visiolla: Suomi kuntoutuksen globaaliksi edelläkävijämaaksi. Haluamme, että jokainen pääsee kehittymään ja kasvamaan jatkuvasti alan ammattilaisena. Osaamisen kehittämisen avulla nostamme työn laatua ja toimimme suunnannäyttäjänä.

Laitoimme omalta osaltamme hihat heilumaan ja lähdimme rakentamaan Suomen laajinta ja parasta kuntoutuksen koulutuskokonaisuutta tukemaan tätä tavoitetta. Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä, joten vuonna 2018 yhdistimme voimamme Coronaria Kuntoutuspalveluiden kanssa ja loistavan yhteistyön tuloksena syntyi Kuntoutus Akatemia.

Takana on siis jo monta tuntia oppimista, verkostoitumista, ideointia ja onnistumisia. Mikä kuitenkin parasta, Kuntoutus Akatemian tarjonta kasvaa jatkuvasti ja tuomme tarjontaamme aina alan ajankohtaisimmat aiheet huippukouluttajineen.

Entistäkin kattavampi tarjonta & laadukas lähi- sekä etäopetus.

Vuonna 2023 tarjonta muodostuu jälleen laadukkaasta koulutustarjonnasta, josta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat koulutukset tarpeesi mukaan. Olemme huomioineet eri terapialajien tarpeet koulutusten suunnittelussa ja aiheet vaihtelevatkin laajoista moniammatillisista kokonaisuuksista aina yhden terapialajin konkreettisiin menetelmäkoulutuksiin.

Järjestämme lähes kaikki 2023 koulutukset hybriditoteutuksina – voit siis osallistua koulutukseen joko paikan päällä tai etänä verkon välityksellä. Moderni kalusto ja monikanavakamerat takaavat reaaliaikaisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen sekä kouluttajan että lähi- ja etäosallistujan kesken. Monista koulutuksista on saatavilla tallenne, joten voit kerrata koulutuksen antia jälkeenpäin.

Digitaalisessa oppimisympäristössä  toteutettavien verkkokurssien tarjonta on myös kasvanut ja oppiminen on entistäkin joustavampaa!

Tarjonnastamme löytyy nyt myös entistä enemmän verkkokursseja, jotka ovat aikataulultaan muita koulutustapoja joustavampia. Katso tästä usein kysytyt kysymykset etä- ja verkkokursseihin liittyen.

AAC-ohjaaja, erityisopettaja, fysioterapeutti, hieroja, hoiva-avustaja, jalkaterapeutti, kiropraktikko, kommunikaatio-opettaja, kuntoutusavustaja, kuntoutusohjaaja, lastentarhanopettaja, lähihoitaja, lääkäri, naprapaatti, neuropsykologi, opettaja, osteopaatti, psykologi, psykoterapeutti, puheterapeutti, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti, varhaiskasvatuksen opettaja ja ylihoitaja…

Kuntoutus Akatemian kattavasta valikoimasta löydät varmasti koulutuksen sinulle ja kollegoillesi.

Lataa Kuntoutus Akatemian esite

Lataa veloitukseton Kuntoutus Akatemian esite jättämällä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle – samalla liityt Profession markkinointilistalle ja saat tietoa tulevista koulutuksista.

Lataajan tiedot(Pakollinen)

Moniammatillinen

Fysioterapia

Puheterapia

Toimintaterapia

Psykoterapia & Psykologia

Ammatillinen

Verkkokurssit

100 % online – opiskele juuri silloin, kun sinulle sopii. Verkkokursseja voit tehdä vaivattomasti omaan tahtiisi pala kerrallaan – vaikka kotisohvaltasi! Opiskelu tahdin päätät sinä, mutta et ole kuitenkaan yksin – pääset oppimisalustalla jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa sekä kysymään kysymyksiä kouluttajilta.

Saat verkkokaupastamme ryhmäalennuksen automaattisesti vähintään 3 hengen ryhmille. Voit myös meilata ryhmatarjous@professio.fi – me autamme oikeasti mielellämme.

Usein kysyttyä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin etäkoulutuksiin & verkkokursseihin liittyen!

Miten etäkoulutus suoritetaan? Koulutus toteutetaan helppokäyttöisellä Zoom-palvelulla, joka on suunniteltu interaktiiviseen etäkoulutukseen. Zoom mahdollistaa etäkoulutuksien vahvan vuorovaikutuksen mm. virtuaalisella kädennostolla, chatilla, yhteisellä valkotaululla, pienryhmiin jakamisella, äänestyksillä ja kyselyillä. Kouluttaja käyttää Zoomin ominaisuuksia tarpeen mukaan.

Millä selaimella etäkoulutukset toimivat? Zoom toimii Chrome-selaimella, mutta siitä on myös saatavilla sovellus. Suosittelemme työpöytäsovelluksen lataamista, jotta Zoomin kaikki vuorovaikutukselliset ominaisuudet ovat käytössäsi. Lisäksi sovelluksen kautta osallistut vaivattomasti vain syöttämällä oman nimesi. Mikäli kuitenkin osallistut selaimella, sinun tulee ensin luoda käyttäjätunnus. Jos sinulle ei ole Chrome-selainta tietokoneellasi, se kannattaa ladata hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Mitä muuta minun pitää huomioida teknisten asioiden suhteen? Tarvitset hyvän, mielellään kiinteän nettiyhteyden tietokoneeseesi. Jotta kokemus on mahdollisimman vuorovaikuitteinen, tarvitset webkameran ja mikrofonin. Kannettavissa tietokoneissa mikrofoni ja webkamera ovat perusominaisuuksia.

Voiko etäkoulutuksen suorittaa osissa? Etäkoulutuksissa on aikataulu, mutta suurimmassa osassa etäkoulutuksista on myös kätevä tallennemahdollisuus, jonka kautta pääset kertaamaan päivien antia juuri silloin kuin sinulle sopii kahden viikon ajan.

Keneen voin olla yhteydessä ongelmatilanteissa? Autamme mielellämme kaikissa haasteissa, joten laita joko Zoomin chatin kautta viestiä tai meilaa meille osoitteeseen customerservice@professio.fi.

Miten verkkokurssi suoritetaan? Verkkokurssi toteutetaan helppokäyttöisellä digitaalisella Claned-oppimisalustalla.

Millä selaimilla verkkokurssit toimivat? Kurssit toimivat yleisimmillä selaimilla, eli Firefox-, Chrome-, Safari- ja Edge-selaimilla. Toki voit ladata helppokäyttöisen sovelluksen iOS ja Google Play -sovelluskaupoista.

Kuinka kauan verkkokurssin tunnukset ovat olemassa? Tunnukset Clanediin ovat aina voimassa, mutta kurssit ovat tehtävissä rajallisen ajanjakson verran koulutuskohtaisesti.

Voiko verkkokurssin suorittaa osissa? Useimmissa kursseilla on suositeltu viikottainen etenemistahti, mutta voit silti edetä joustavasti oman aikataulusi mukaan, annetun ajan puitteissa.

Saako verkkokurssilta todistuksen? Kyllä, saat ladattua todistuksen Clanedista verkkokurssin jälkeen.

Keneen voin olla yhteydessä ongelmatilanteissa? Autamme mielellämme kaikissa haasteissa, joten meilaa meille osoitteeseen customerservice@professio.fi. Teknisten asioiden osalta parhaiten osaa auttaa Clanedin tiimi, support@claned.com.

Jos ilmoittaudut Coronarian työntekijänä:

Tarkistathan ilmoittautumisesi yhteydessä, että viitetiedoissa on oma kustannuspaikkasi sekä oikea organisaatio. Organisaatio on se yritys, jossa työskentelet ja josta saat pääasiallisesti palkkasi. Kustannuspaikan voit tarkistaa esimieheltäsi.