Skip to content

Usein kysyttyä koulutusten toteutusmuodoista.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen koulutusten toteutusmuotoihin!

Kvintiljardin verran mahdollisuuksia siihen, mistä osallistut.

Hybridikoulutukset

Hybridiosallistuminen tarkoittaa mahdollisuutta valita osallistumismuoto joko paikan päällä tai virtuaalisesti niin, että voit seurata päivän ohjelmaa paikasta riippumatta päätteeltä tai omalta mobiililaitteeltasi.

Suurimmista osista koulutuksista tulee jälkikäteen jaettavaksi tallenne, josta pääset kertaamaan koulutuksessa nähdyt puheenvuorot sekä keskustelut. Koulutuksista, joissa on pelkkä lähiosallistumisen mahdollisuus, emme valitettavasti pysty tarjoamaan tallennetta. Huomioithan, että tallennetta ei myöskään ole saatavilla niissä tapauksissa, jossa koulutuksen toteutusmuoto vaihtuu etä- tai hybriditoteutuksesta lähitoteutukseen.

Mikäli olet osallistumassa verkon välityksellä, saat noin viikkoa ennen koulutusta kirjautumisohjeet sekä linkin virtuaalialustalle.

3000+ hybridiin osallistunutta.

Valitse koulutuspaikka vapaasti – tilanteen mukaan joustavasti mistään tinkimättä! Tule paikan päälle tai valitse koulutuspaikaksi oma työpisteesi tai kotisohvasi, vain mielikuvituksesi on rajana koulutuspaikan valinnassa

Sama laadukas sisältö & harjoitukset  – meillä kouluttaudut käytännönläheisesti ja laadukkaasti sekä etänä että paikan päällä. Kingi sisältö on taattu, erona on vain välimatka.

Verkostoidu & harjoittele yhdessä – käytännön harjoitukset, ryhmätyöt ja workshopit on muovattu molempiin opetusmuotoihin soveltuvaksi. Valmistaudu interaktiiviseen oppimiskokemukseen!

Et ole yksin – asiakaspalvelumme ja kouluttajamme ovat tukenasi koko koulutuksen ajan, valmiina auttamaan, jos jokin huolestuttaa tai tarvitset teknistä tukea. Saat selkeät ohjeet lähi- sekä etäosallistumiseen hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Palaa takaisin materiaalien kautta koulutuksesta riippuen saat mukaasi tallenteen sekä digitaaliset luentomateriaalit, jotta pystyt palaamaan takaisin ja kertaamaan koulutuksen antia.

2020 – tämä toteutusmuoto ei muuta esittelyä kaipaa.

Etäkoulutukset

Meillä kouluttaudut käytännönläheisesti myös etänä. Toteutustapaa ollaan muovattu virtuaaliseen opetukseen soveltuvaksi eikä vuorovaikutuksellisuutta olla unohdettu.

Etäkouluttautumalla säästät matka- ja majoituskuluissa, muttet koulutuksen laadukkaasta sisällöstä. Kaiken kukkuraksi useimmista etäkoulutuksista on saatavilla tallenne.

500+ pidettyä etäkoulutusta.

Valitse koulutuspaikka vapaasti – suorita koulutus vaivattomasti paikasta riippumatta – tutun työpisteen äärellä tai sohvan nurkassa lempivilttiin kääriytyneenä.

Sama laadukas sisältö & harjoitukset  – sisältö on prikulleen sama kuin lähiopetuksessa, erona on vain välimatka – käytännön harjoitukset, ryhmätyöt ja workshopit on muovattu virtuaaliseen opetukseen soveltuvaksi.

Säästä aikaa – ei ruuhkassa istumista tai yön yli matkustamista toiselle paikkakunnalle. Säästät siis ajankäytössäsi sekä matka- ja majoituskuluissa, myös luontokin (ja työnantaja) kiittää.

Et ole yksin – asiakaspalvelumme ja kouluttajamme ovat tukenasi koko koulutuksen ajan, valmiina auttamaan, jos jokin huolestuttaa tai tarvitset teknistä tukea. Saat selkeät ohjeet helppokäyttöisen alustan käyttöön hyvissä ajoin – ainoa mitä tarvitset on toimiva internetyhteys ja tietokone.

Verkostoidu virtuaalisesti  – alustalla on mahdollista chattailla ja nostaa virtuaalikättä. Lisäksi kouluttaja voi luoda pienryhmiä, kyselyitä ja äänestyksiä tarpeen mukaan.

Palaa takaisin materiaalien kautta  koulutuksesta riippuen saat mukaasi tallenteen sekä digitaaliset luentomateriaalit, jotta pystyt palaamaan takaisin ja kertaamaan koulutuksen antia.

Pidätämme oikeudet toteutusmuodon muutoksiin koulutuksissa ja tapahtumissa.

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

 Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Emmekö osanneet antaa vastausta kysymykseesi?

Asiakaspalvelijamme ovat sinua varten.

Meilaa asiakaspalvelu@professio.fi, soita +358 (0)20 780 6220 (arkisin klo 9-15) tai chattaa.