Skip to content

Vesa Purho

SAFe SPC5, Principal Consultant, Talent Base Oy

Vesa Purho on johtava konsultti Lean-Agile palveluissa Talent Base Oy:ssä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus avainrooleista niin perinteisissä kuin ketterissä kehitysprojekteissa telekommunikaation, mobiililaitteiden ja finanssialan yrityksissä. Vahvuutena hänellä on prosessien ja konseptien kehittäminen monimutkaisissa liiketoimintaympäristöissä sekä syvä osaaminen Leanin ja ketteryyden valmentamisessa.

SAFe® kursseja Vesa on kouluttanut vuodesta 2017 lähtien, minkä lisäksi hänellä on useiden vuosien kokemus myös muista koulutuksista aikaisempien roolien ajalta. Kouluttajana Vesa on rauhallinen ja hän on saanut erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja asiantuntevuudestaan.

Vesa on toiminut tuoteomistajana noin 2 miljoonan käyttäjän mobiilisovellukselle, joka oli saatavilla maailmanlaajuisesti yli 50 eri kielellä. Hänellä on myös kokemusta kehityspäällikön, projektipäällikön ja tiiminvetäjän rooleista. SAFe-transformaatioita Vesa on tukenut tuoteomistajana, RTE:nä, Scrum Masterina sekä Agile Coachina kansainvälisessä finanssialan yrityksessä.

Vesa pystyy ymmärtämään monimutkaisia asioita nopeasti sekä esittämään ne ymmärrettävässä muodossa eri kohderyhmille. Omien sanojensa mukaan hän on humanisti, jonka sisällä asuu pieni insinööri – kombinaatio mikä mahdollistaa kyvyn toimia tehokkaasti eri roolien kanssa.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Vesa Purho

Blogikirjoituksissa