Skip to content

Tia Honkanen

Lead UX/UI Designer, Kojamo

Tia työskentelee Kojamolla Lead UX/UI Designerina ja vastaa Lumo-kotien digitaalisten tuotteiden käyttökokemuksesta, Design Systemistä sekä digitaalisten konseptien palvelumuotoilusta.

Tian erityisosaamista on käyttökokemuksen suunnittelu konseptista konkretiaksi eri osaajia osallistaen ja asiakaskokemus kokonaisuutena huomioiden. Hän nauttii työskentelystä eri sidosryhmien ja käyttäjien parissa sekä parhaiden ratkaisujen tutkimisesta ja jalkauttamisesta käytäntöön, esimerkiksi miten tekoälyä voi hyödyntää personoidun käyttökokemuksen luomiseksi. Tia aloitti suunnittelu-uransa graafisena suunnittelijana v. 2003 ja siitä lähtien hän on ollut laajalla skaalalla mukana digitaalisten tuotteiden kehittämisessä monimutkaisista liikenne- ja metsäkonejärjestelmistä muotitalojen verkkokauppoihin. Työskenneltyään konsulttina useita vuosia Tia siirtyi talon sisäiseksi suunnittelijaksi ensin DNA:lle ja sitten Kojamolle. Uudenmaan liitto valitsi Tian start-upin, suomalaisten ekologisten lähituotteiden- ja palveluiden kauppapaikan nearby.fi:n vuoden 2021 vuoden start-upiksi.

Lumo.fi verkkokaupasta voi vuokrata kodin vapaiden Lumo-kotien valikoimasta. Uuden kodin löytymisessä auttaa mm. tekoälypohjainen Lumo Asuntoagentti. Lumo-koteja on yli 40 000 Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa.

My Lumo -palvelu on asukkaiden oma asiontikanava, jossa voi hoitaa asumiseen liittyviä tärkeitä asioita, kuten maksaa vuokran, varata autopaikan ja saunavuoron sekä olla yhteydessä huoltoon, isännöitsijään ja asiakaspalveluun. Jokainen Lumo-talo on erilainen ja My Lumo -palvelu personoi näkymät talon valikoiman mukaisesti.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Tia Honkanen

Blogikirjoituksissa