Skip to content

Petteri Kilpinen

Yritysjohtaja, hallitusammattilainen, valmentaja, kirjailija

Saa energisoivalla puheellaan kuulijansa innostumaan ja inspiroitumaan

Petterin missio onkin ”energisoida, inspiroida ja kehittää ihmisiä, jotta he saisivat enemmän irti elämästä ja itsestään”.

Hänellä on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura mainostoimistojohtajana sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tämän lisäksi hän on valmentanut tuhansia yritysjohtajia ja esimiehiä sekä huippu-urheilijoita, Suomen mestareista olympiavoittajiin. Petterin pitkä kokemus brändien rakentamisesta ja viestinnästä ovat antaneet hänelle työkaluja kehittää johtajaviestintää. Petterin intohimona on vuorovaikutustaidot ja kyky inspiroida ihmisiä. Parhaiden johtajien menestys perustuu tapaan, jolla he saavat ihmiset seuraamaan heitä ja heittäytymään innostuneena työhönsä. Sillä innostuneet ihmiset ovat sitoutuneita, halukkaita oppimaan ja tuottavat enemmän.

Puheissaan Petteri avaa käytännönläheisesti sitä, miten luodaan osallistava johtamistapa ja inspiroiva yrityskulttuuri. Puheet sisältävät aina sekä hyvin perusteltuja malleja muutokseen että konkreettisia askeleita niiden toteuttamiseen.

Kilpinen on kirjoittanut ylläolevista aiheista kirjat Inspiroitunut (2017)  ja Liekeissä! (2009)

Tulevat koulutukset, vetäjänä Petteri Kilpinen

Blogikirjoituksissa