Skip to content

Minna Haapsaari

FM, sisäinen viestinnän senior-asiantuntija, Aava & Bang

Minnalla on parinkymmenen vuoden kokemus sekä ulkoisen viestinnän että sisäisen viestinnän kentältä. Hän on toiminut mm. sisältöstrategina, viestinnän suunnittelijana, PR-asiantuntijana, viestinnän kouluttajana ja valmentajana, opettajana yliopistossa ja viestintäkonsulttina.

Työssään Minna edistää ja kehittää tiiminsä kanssa asiakkaiden sisäistä viestintää, tukee strategiatyötä sekä vahvistaa yhteistä kulttuuria ja työntekijäkokemusta. Valmennuksissaan hän käsittelee erityisesti työyhteisön vuorovaikutusosaamista ja työyhteisöviestintää, muutosjohtamista, asiakas/työntekijäkokemusta ja esihenkilöviestintää.

Minnan saa innostumaan se, kun asiakkaan “lamput syttyvät” sisäisen viestinnän merkityksestä – kun asiakas tajuaa, että sisäinen viestintä on keino esim. työntekijäkokemuksen rakentamiseen tai strategian juurruttamiseen. Ja siitä, että sisäisen viestinnän onnistuminen on ihan samalla tavalla mitattavissa oleva asia kuin mikä tahansa muukin liiketoiminnan merkityksellinen tavoite.

Minnan motto: “Älä koskaan oleta.” ”Tämä on viestinnässä hyvin tärkeää. Me olemme kaikki hyvin erilaisia ja suhtaudumme, koemme ja tulkitsemme asioita eri tavalla.”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Minna Haapsaari

Blogikirjoituksissa