Skip to content

Minna Haapsaari

työyhteisöviestinnän Senior-asiantuntija, strategi, valmentaja, Aava & Bang Oy 

Minnalla on yli 20 vuoden kokemus vuorovaikutuksen valmentamisesta ja kouluttamisesta sekä opettamisesta yliopistoissa. Hän on toiminut viestinnän konsulttina markkinointiviestintätoimistoissa, palvelumuotoilijana IT-talossa ja työyhteisöviestinnän valmentavana asiantuntijana.  

Esihenkilövalmennukset ovat Minnan osaamisen ydintä. Hänen työpöydällään näkyvät vahvasti tällä hetkellä strategiaviestinnän ja muutosviestinnän konsultointi ja toimivien viestintämallien rakentaminen. Hänellä on kokemusta useista eri toimialoista, erityisesti hän on työskennellyt teollisuuden, ICT-talojen sekä SOTE-organisaatioiden kanssa.   

Uran alussa Minna palkittiin yliopiston Ansioitunut alumni -palkinnolla lyhyessä ajassa rakennetusta esimerkillisestä ja omannäköisestä viestinnän urasta.  

Minna näkee, että vain sisältä käsin voi rakentaa vahvoja organisaatioita. Hän uskoo kokemuksensa kautta, että maailmasta voidaan tehdä vuorovaikutuksella osallistavampi, motivoivampi, kannustavampi ja vastuullisempi. Jokainen työyhteisö on ansainnut hyvää johtamista!

Tulevat koulutukset, vetäjänä Minna Haapsaari

Blogikirjoituksissa