Skip to content

Miko Eklöf

esitysmateriaalien taitaja, yrittäjä, Jäsentäjä Oy

Miko Eklöf toimii yrittäjänä esitysmateriaaleihin erikoistuneessa Jäsentäjä Oy:ssa. Miko on auttanut kymmeniä asiantuntijoita, myyjiä ja johtajia yhden hengen yrityksistä pörssiyhtiöihin esittämään asiansa paremmin. Perinteisten myyntiesitysten lisäksi Miko on tehnyt muun muassa yritysesittelyitä, johdon esityksiä, koulutusmateriaaleja, toiminnan kuvauksia ja muutosviestinnän materiaaleja.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistään, Miko työskenteli konsulttina kyberturvallisuuden parissa. Tämä monipuolinen ja jatkuvasti muuttuva maailma opetti paljon monimutkaisten asioiden esittämisestä yksinkertaisella tavalla, sekä vaikeiden kokonaisuuksien kääntämisestä käytännön toiminnaksi. Nykyään Miko kuuluu kouralliseen Suomessa toimivia esitysten ammattilaisia, joiden tekemiin esityksiin, esityspohjiin ja koulutuksiin olet varmasti jo tietämättäsi törmännyt! 

Mikon selkeä ja käytännönläheinen tapa auttaa parempien esitysten tekemisessä on kerännyt kiitosta niin asiakkailta kuin koulutusten osallistujilta. Teknisen osaamisen ohella Mikon koulutukset yhdistävät elementtejä niin psykologiasta, tarinankerronnasta, muotoilusta kuin graafisesta suunnittelusta.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Miko Eklöf

Blogikirjoituksissa