Skip to content

Lotta Kallonen

Agile Coach ja Scrum Master

Lotta toimii tällä hetkellä julkishallinnollisessa organisaatiossa, Kelassa, Agile Coachina ja Scrum Masterina. Agile coachina hän toimii ihmisten ja tiimien valmentajana sekä tukee organisaatiota kulttuurin muutoksessa kohti parempia, toimivampia ajatus- ja toimintamalleja. Scrum Masterina Lotta toimii tiimin palvelevana johtajana, eli tehtävänään hänellä on ratkaista tiimin työtä hidastavia esteitä ja valmentaa tiimiä kasvattamaan osaamistaan, sekä saada tiimi toimimaan itseohjautuvammin.

Lotan tavoitteena on ohjata organisaatioita luomaan kestäviä toimintatapoja, joissa työntekijän hyvinvointi, osaamisen laajentaminen ja työn virtaus eivät ole vain tärkeitä asioita, vaan ne myös aidosti ohjaavat toiminnan kehittämistä.

Kallosen oma erityisosaaminen on psykologisen turvallisuuden kehittäminen organisaatiomuutoksen keskellä valmennus- ja fasilitointitaitoja hyödyntäen. Kunnioitus ja välittäminen toista ihmistä kohtaan ovat työelämässäkin yhteistyön perusta. Työssään Lottaa innostaa ja inspiroikin juuri se, kun joku hänen valmennettavistaan osoittaa pienillä teoilla välittävänsä työyhteisöstään ja työkavereistaan.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Lotta Kallonen

Blogikirjoituksissa