Skip to content

Lia Heasman

Suomen harvoja kokeneita ESG M&A asiantuntijoita

Lia Heasman on kokenut ESG Merger & Acquisition -asiantuntija, jolla on vahva osaaminen ja laaja kokemus ESG M&A:sta niin Suomesta kuin maailmalta. Lia on vastaikään aloittanut Castren & Snellmanilla ESG Counselina. Tätä ennen Lia työskenteli KPMG:n palveluksessa Australian Sydneyssä, jossa hän työskenteli ESG Transaction Services -palvelussa Directorina. Lia on työssään ollut mukana esimerkiksi lukuisissa ESG DD -projekteissa, jotka ovat keskittyneet ESG-riskeihin sekä arvonluontimahdollisuuksiin.

Aiemmissa tehtävissään Lia on päässyt kerryttämään osaamista ESG-liiketoiminnan kehittämisestä, ESG-strategiasta ja ESG-raportoinnista vastuullisuuskonsulttina. Lia on koulutukseltaan oikeustieteen tohtori Helsingin yliopistosta, ja hän väitteli nimenomaan yritysten ihmisoikeusvastuusta. Lia onkin toiminut ihmisoikeusasiantuntijana maailman suurimmille yrityksille ympäri maailmaa.

Lia on yksi niistä harvoista ESG-asiantuntijoista, jotka ovat viime vuosina tehneet keskittyneesti töitä ESG:n parissa nimenomaan yrityskauppapuolella, ja hän pystyy jakamaan konkreettisia esimerkkejä yrityskaupoista eri toimialoilta.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Lia Heasman

Blogikirjoituksissa