Skip to content

Kristiina Parkkinen

haavahoidon huippuasiantuntija & sairaanhoitaja

Viime vuodet Kristiina on toiminut kokopäiväisesti perusterveydenhuollon haavahoitajana Helsingissä. Kristiina on valmistunut sairaanhoitajaksi kansainväliseltä opintolinjalta vuonna 2000 ja hän on suorittanut haavahoidon asiantuntijan erikoistumisopinnot. 

Kouluttajalla on taustalla erittäin monipuolinen ura hoitotyöstä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja kokemusta myös yksityissektorilta.  Kristiinan vahva kliininen haavahoidon osaaminen perustuu uran alkuvuosiin Töölön sairaalan (HUS, HYKS) palovammayksikössä ja myöhemmin Töölön plastiikka-leikkausosastolla. Kansainvälinen kokemus teho-osastolla Sydneystä, Australiasta v. 2004 tuonut lisää varmuutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kristiinan vahvuuksia haavahoidossa ovat asiakkaiden kokonaisvaltainen kohtaaminen ja moniammatillinen näkökulma. Kristiina toimii työssään myös haavakonsulttina ja kouluttajana, ja on osallistunut aktiivisesti oman organisaation haavahoidon kehittämisprojekteihin.  Kristiinan mielestä haavahoitotyössä parasta ovat kohtaamiset ihmisten kanssa ja onnistumisen ilo haavan parantuessa.   

Tulevat koulutukset, vetäjänä Kristiina Parkkinen

Blogikirjoituksissa