Skip to content

Karoliina Jarenko

sisältöjohtaja, Filosofian Akatemia

Karoliina Jarenko on Uuden työn puuhanainen ja Filosofian Akatemian sisältöjohtaja. Hän uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat yhdistää ihmisten oppimisunelmat organisaation tavoitteisiin ja strategiaan, ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle.

Karoliinan yhdessä Frank Martelan kanssa kirjoittama kirja sisäisen motivaation johtamisesta (Draivi – voiko sisäistä motivaatiota johtaa? Talentum Pro 2015) sai Ekonomien vuoden bisneskirjaraadin irrottamaan pääpalkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon. Heidän seuraava toimitettu teoksensa Itseohjautuvuus – miten organisoitua muuttuvassa maailmassa? (Alma Talent 2017) nosti itseohjautuvuuden suomalaisten organisaatiokehittäjien kuumaksi puheenaiheeksi. Tällä hetkellä Karoliina edistää väitöskirjaansa itseorganisoitumisesta yhdyskuntasuunnittelun kontekstissa ja tutkii äärimmilleen itseorganisoituvien yhteisöjen toiminnallisia rakenteita.

Karoliinan puheenvuorot ja valmennukset saavat kiitosta tutkitun tiedon ja käytännön osaamisen yhdistymisestä positiiviseen, elämänläheiseen ja innostavaan puhetyyliin. Viihde kohtaa hyödyn nautinnollisella tavalla!

Löydät Karoliinan somesta seuraavasti:

Youtube: Uuden työn puuhanainen

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karoliina-jarenko-62143a2/

Twitter: https://twitter.com/karoliinaja

Instagram: https://www.instagram.com/karoliina_jarenko/

Tulevat koulutukset, vetäjänä Karoliina Jarenko

Blogikirjoituksissa