Skip to content

Jukka Rautiainen

projektipäällikkö, logistiikkapalvelut, Sweco

Jukka Rautiaisella on laaja kokemus sisälogistiikan investointien arvioinneista ja toiminnan tehostamisesta sekä investointiprojektien hallinnasta tuotannon ja terveydenhuollon aloilta. Jukalla on myös kattava kokemus automaattisten materiaalinkäsittelylaitteiden myynnistä, suunnittelusta, valmistuksesta ja käyttöönotosta. Erityisosaamisena Jukalla on yhteisen ymmärtämisen rakentaminen, tiedon visualisointi ja systemaattinen prosessien kehittäminen.

Viimeisimpinä isoina sairaalalogistiikan projekteina Jukalla on ollut Kainuun uusi sairaala ja Ahveniston sairaala -allianssit, joissa hän on toiminut merkittävissä rooleissa niin uudiskohteiden kokonaislogististen ratkaisujen suunnittelussa kuin allianssin yhteistoiminnankin kehittämisessä.

Jukka tunnetaan lämminhenkisen osallistavasta, systemaattisesta ja analyyttisesta lähestymistavastaan ja intohimoisesta suhtautumisesta uusien teknologioiden ja toimintamallien tuomiin mahdollisuuksiin. Teknologia kuuluu kaikille ja muutos on jatkuvaa, niistä pitäisi puhua ymmärrettävämmin ja avoimemmin.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Jukka Rautiainen

Blogikirjoituksissa