Skip to content

Johanna Ahvalo

palvelupäällikkö, kehittämisen ja muutosjohtamisen suunnannäyttäjä

Johanna on saanut vahvan osaamisensa sosiaali- ja terveysalan kehittämisestä ja muutosjohtamisesta toimiessaan nykyisessä tehtävässään palvelupäällikkönä Siun soten vastaanottopalveluissa. Hän on ollut mukana tekemässä organisaatiomuutosta ja käynnistämässä uuden organisaation, Siun soten, toimintaa.

Viimeisimpänä ponnistuksena on ollut keväällä 2020 tapahtunut epidemiamallin käyttöönotto ja jalkauttaminen kaikille Siun soten terveysasemille. Niin epidemiamallissa kuin tiimimallissakin korostuu päivittäistoiminnan johtaminen, toiminnan seuraaminen sekä tarvittavien muutoskokeilujen tekeminen nopealla syklillä. Siun soten tiimimallista voit lukea lisää Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu | THL-blogi

Johannan tekemisessä leimaa vahva ratkaisukeskeisyys sekä sisäsyntyinen pyrkimys järjestykseen. Nykyisen johtamisenkokemuksensa lisäksi kliininen kokemus sairaanhoitajan työstä niin Puolustusvoimissa kenttäsairaanhoitajana kuin terveysaseman vastaanotolla antaa Johannalle näkemystä kriisien johtamiseen terveysasematoiminnassa läpi linjaorganisaation.

palvelupäällikkö, Siun Sote

Tulevat koulutukset, vetäjänä Johanna Ahvalo

Blogikirjoituksissa