Skip to content

Heidi Rouhiainen

nuorten palveluiden päällikkö, HelsinkiMissio

Heidi toimii nuorten palveluiden päällikkönä, ja hänen nuoriin liittyvä asiantuntijuus on rakentunut 15 vuoden aikana aikaisemmissa työtehtävissään nuorten kriisityöntekijänä.

Heidin erityisosaamisena voidaan pitää palautetietoista hoitoa. Hän on ollut kehittämässä ja kouluttamassa sote-toimijoille palautetietoista työkulttuuria, joka tukee tiedolla johtamista sekä tarvelähtöistä ja tasavertaista kohtaamista. Hän on palautetietoisen hoidon sertifioitu kouluttaja (ICCE certified FIT trainer).

HelsinkiMissio on olemassa, jotta jonain päivänä kukaan ei jää yksin. Meille on tärkeää, että nuoret saavat apua silloin, kun he sitä tarvitsevat, ilman diagnoosia ja halutessaan anonyymisti. Vähennämme yksinäisyyttä, lisäämme hyvinvointia ja tuemme nuoren myötätuntoista suhdetta itseen sekä toisiin. Kohtaamme nuoria vuosittain yli kymmenentuhatta kertaa ammattilaisten vastaanottotyössä sekä vapaaehtoisten voimin.

”Työelämässä arvostan yhdessä tekemistä. Tukeudun työssäni sekä tutkimustietoon että ihmisten kokemukselliseen tietoon.”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Heidi Rouhiainen

Blogikirjoituksissa