Skip to content

Elsi Huovinen

yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon organisaatioiden kehittäjistä

Elsi on innostava ja osaava muutosjohtaja, joka on toiminut yli 20 vuotta erikoissairaanhoidossa eri tehtävissä niin kliinisessä työssä kuin asiantuntijana kuin esimiehenä. Tällä hetkellä Elsi toimii Taysin uudistamisohjelmassa avohoitotoiminnan ja siihen liittyvän palvelutuotannon kehittämisen projektipäällikkönä ja asiantuntijana. Hän on ollut myös pitkään kouluttajana ja valmentajana niin yksityisen kuin julkisen terveydenhuollon aloilla, minkä lisäksi toiminut myös laatupäällikkönä isossa rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalossa.

Poikkitieteellisyys on avartanut valtavan hyvän näköalapaikan eri organisaatioihin. Elsi on toiminut kymmenen vuotta Suomen yhtenä merkittävänä terveydenhuollon Lean-asiantuntijana ja auttanut eri organisaatioita ketteröittämään prosesseja hyödyntämällä niin tuotantotalouden osaamista kuin Lean-ideologian oppeja.

Yhtenä Elsin tavoitteena on kehittää suomalaista terveydenhuoltoa ketterämmäksi hyödyntäen automatisointia, jolla saavutetaan kustannustehokasta palvelutuotantoa asiakkaan parhaaksi, mutta säästetään myös arvokasta henkilöstöresurssia.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Elsi Huovinen

Blogikirjoituksissa