Skip to content

Elina Husa

puheenjohtaja, IMA Finland & johdon assistentti, SOK

Olen toiminut erilaisissa työtehtävissä S-ryhmässä vuodesta 1999. Työurani olen aloittanut hotellien vastaanotossa asiakaspalvelutehtävissä (vastaanottovirkailija, vuoropäällikkönä sekä vastaanottopäällikkönä 1991-2003). Olen käynyt hotelli- ja ravintolakoulun Sveitsissä. Johdon assistentin työtä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Vuodesta 2011 olen toiminut SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksessa johdon assistenttina. Syksyllä 2019 valmistuin CxO Certified Business Mentoriksi.

SOK-yhtymän Sihteerikillan toimikunnassa olen toiminut puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana ja edelleen olen jäsen. Toimin IMA Suomen yhdistyksessä puheenjohtajana 2020-2022. IMA Finland on International Management Assistant -yhdistyksen jäsen. https://www.ima-network.org/ https://fi.ima-network.org/

Tapahtumat ovat myös lähellä sydäntäni vuonna 2004 järjestin SOK 100 -vuotisjuhlia. Olen myös ollut järjestämässä taitoluistelu MM-kisoja vuonna 1999 Helsingissä. Työskentelin kisaorganisaatiossa vastuulla joukkueiden majoitus- ja muut palvelut hotellissa. Olen myös toiminut kaksi kautta 2016 ja 2017 Evento Awards -tuomarina.

Nuoruusiässä urheilu tuli minulle tutuksi, kun edustin Suomea taitoluistelussa. Olen kuusinkertainen Suomen mestari taitoluistelussa. Naisten mestaruuksia minulla on kolme, jolloin olen saanut päähäni upean Suomen eduskunnan lahjoittaman jääkuningattaren kruunun (kiertopalkinto). Pohjoismaiden mestaruuskin minulta löytyy sekä EM ja MM -kilpailuissa olen edustanut Suomea. Jo nuoruusiässä kilpailut, tapahtumat ja matkailu tulivat minulle tutuksi, kun sain matkustaa ulkomailla, asua hotelleissa sekä oppia tuntemaan kansainvälisiä ihmisiä. Tämän upean uran myötä kansainvälisyys, ruoka ja viinit sekä urheilu ovat tulleet minulle tutuksi. Tunnollisuus, organisointikyky, pitkäjänteisyys ovat vahvuuksiani.

Mottoni on ”Pidä lippu korkealla ja pää pystyssä!”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Elina Husa

Blogikirjoituksissa