Skip to content

Anne Roine

Kokenut ja oivalluttava elämäntaidon valmentaja

Annella on pitkä, rikas ura myynnin- ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun johtotehtävistä. Hän on lämmin, ihmisläheinen, innostava ja intuitiivinen sparraaja sekä ymmärtää kokonaisuudet helposti ja pyrkii aina pureutumaan asiakkaan tilanteeseen.

Hän on vahvistanut valmentajan taitojaan opiskelemalla Life Coachsiksi, Enneagrammiohjaajaksi ja hän on suorittanut Disc -sertifikaatin. Anne on myös erikoistunut esimiestaitojen kehittämiseen ja onnistuneen muutosjohtamisen läpiviennin haasteisiin. Näiden lisäksi Roineen vahvuuksia ovat neuvottelutaitojen, oman työn johtamisen ja ajanhallinnan, asiakaspalvelun, kouluttaja koulutuksen liittyvät valmennukset.

Roine on johtanut ja kehittänyt myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua erilaisissa organisaatioissa; tukkukaupassa, kulttuurin saralla, kehitysyhteistyöjärjestössä sekä muissa järjestöissä sekä valtion osakeyhtiössä. Hän on myös työskennellyt julkisen sektorin kanssa ja tuntee erittäin hyvin näiden erilaiset päätöksentekoprosessit ja mekanismit.

Senior Business Consultant & Coach Novetos

Tulevat koulutukset, vetäjänä Anne Roine

Blogikirjoituksissa