Skip to content

Aaro Horsma

Seksuaalikasvattaja, yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin kokenut ammattilainen

Toimin johtavana asiantuntijana Equality Inc.:ssä, uudessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, joka kouluttaa ja konsultoi Diversity, Equity, Inclusion & Belonging (DEIB) teemoista. Työmme vahvana painopisteenä on yhdenvertaisuuden  ja hyvinvoinnin edistäminen strategisen kehittämisen, viestinnän ja kohtaamisen keinon.

Oma koulutustaustani on laaja aina asiakaspalvelusta, myynnistä ja mediaopinnoista monikulttuurisiin sosiaalipalveluihin ja seksuaalikasvatukseen saakka. Tällä hetkellä opiskelen kognitiivista lyhytterapiaa.

Minulla yli kymmenen vuoden kokemus ihmisoikeustyöstä ja järjestöistä. Vuodesta 2012 toimin Helsinki Pride -yhteisön sosiaalityöntekijänä, suunnittelijana ja viimeiset viisi vuotta toiminnanjohtajana. Tänä aikana pilotoin Suomen ensimmäisiä LHBTIQ+ -erityisiä palveluita sateenkaarinuorille ja LHBTIQ+ turvapaikanhakijoille ja -pakolaisille. Lisäksi olen kouluttanut lukuisia ammattilaisia ​​ja organisaatioita työelämän eri osa-alueilta inklusiivisten palvelujen ja työkulttuurin saavuttamiseksi.

Muiden kokemuksista oppiminen ja monipuolinen asiantuntemus paitsi helpottaa maailman ymmärtämistä, myös mahdollistaa siihen vaikuttamisen. Se opettaa meille ympärillämme olevista ihmisistä ja meistä itsestämme. Voimme muuttaa ja arvostaa eniten asioita, joita voimme ymmärtää.

www.equalityinc.fi

Tulevat koulutukset, vetäjänä Aaro Horsma

Blogikirjoituksissa