Skip to content
  • Kiinteistö & rakentaminen
  • Sote
15/09/2021

Ota rohkea askel ja pienennä lattiasi hiilijalanjälkeä terveydenhuollon tiloissa

Pysy terveenä ja pidä planeettamme terveenä. Lattiapäällysteiden asiantuntijana nora tarjoaa erinomaiset tuotteet täyttämään erilaisten terveydenhuollon tiloja koskevat tiukimmatkin vaatimukset: hygienia, terveellisyys ja turvallisuus.Valitessasi Interface-lattian, olet matkalla kohti ympäristön kannalta kestävämpiä tiloja. Päätät vähentää tilasi hiilijalanjälkeä ja edesauttaa planeettamme hyvinvointia. Tekstiili-, LVT- ja nora® -kumipäällysteemme ovat hiilineutraaleja tuotteen koko elinkaaren ajalta kolmannen osapuolen vahvistaman Carbon Neutral Floors™ ohjelman mukaisesti. Laskemme lattianne ympäristövaikutuksen, jotta näette sen merkityksen ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä. Tiedämme, miten lattiapäällysteet vaikuttavat elinympäristöömme ja olemme tehneet uraauurtavaa työtä jo yli 20 vuotta vähentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä. Vuodesta 2003 olemme myyneet globaalisti yli 379 miljoonaa neliömetriä hiilineutraaleja päällysteitämme ja olemme kompensoineet ilmastovaikutuksia hankkimalla 5.3 miljoonan tonnin edestä vahvistettuja päästövähennysyksiköitä – samalla kun olemme vähentäneet tekstiilipäällysteidemme hiilijalanjälkeä yli 74% vuodesta 1996.

Ilmaston lämpeneminen koskettaa kaikkia.

Interfacen Carbon Neutral Floors -ohjelma auttaa pienentämään hillijalanjälkeä yhdellä positiivisella askeleella. ​Kun päätät valita tuotteita Interfacelta, joko tekstiililaatan, LVT:n tai nora kumipäällysteen, valitset tuotteen, joka on hiilineutraali koko elinkaaren ajalla. Hyvittääksemme koko elinkaaren ajan päästöt, ostamme päästövähennysyksiköitä. Projektit, joista yksiköitä ostamme, ovat kansainvälisesti tunnettujen standardien mukaisia ja kolmannen rekisteröidyn osapuolen vahvistamia ja todentamia. Tämä takaa sen, että ostamamme yksiköt ovat todellisia (toteutuneita), lisäisiä (normaalin perusuran ulkopuolisia), mitattavia ja pysyviä.
Jos haluat tietää lisää, mistä voit hankkia hiilineutraalin lattian sekä mitä etuja Nora-lattiat tarjoaa sairaaloihin, terveysasemille ja hoitolaitoksiin, vieraile sivuillamme.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia