Skip to content

Peruutusehdot

Mikäli osallistumisellesi ilmenee este:

Mikäli osallistumisellesi ilmenee este, suosittelemme siirtämään osallistumisesi kollegallesi ilman lisäkustannuksia. Osallistujan vaihtaminen onnistuu aina koulutuksen alkamiseen asti. Jos kollegaa ei löydy tilalle, voit itse yhden kerran siirtää osallistumisesi toiseen saman arvoiseen tai edullisempaan tapahtumaamme tai koulutukseemme. Oman osallistumisen siirtäminen toiseen koulutukseen tulee tehdä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen/tapahtuman alkua.

Jos osallistuminen peruutetaan kokonaan vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen tai tapahtuman alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Sairastapauksissa pidätämme osallistumismaksusta 15 % + alv 24 % toimistokulujen kattamiseksi.

Kutsuvieraat:
Kutsuvieraana ilmoitathan mahdollisesta esteestäsi viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta kutsuvierasosallistumisesta veloitamme 150 € + alv 24 % järjestelykuluna. Kutsuvieraspaikka on henkilö- ja tapahtumakohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus tarkistaa kutsuvieraspaikat ja rajata ne vain kohderyhmään kuuluville.

Peruutuksista ja muutoksista pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme kirjallisesti.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.