Skip to content

Ville Merinen "terapeuttiville"

somessa @terapeuttiville, psykoterapeutti, Heltti

Ville Merinen tunnetaan tutummin terapeuttiville-nimellä TikTokissa ja Instagramissa. Psykoterapeuttina Ville on toiminut jo useamman vuoden ajan ja tekee lähinnä pitkiä ja lyhyitä psykoterapioita.

Psykoterapeutti-työn lisäksi hän tekee sosiaalisen median sisältöä mielenterveyden erilaisiin teemoihin liittyen omilla @terapeuttiville -kanavillaan TikTokissa ja Instagramissa. Ville on myös yksi w/ Heltin hosteista, ja tekee myös sisältöä w/ Heltin kanaviin Youtubessa, Instagramissa ja Twitchissä.

Psykoterapeuttina Ville on empaattinen, rohkaiseva ja suorapuheinen. Tyypillisimmin Villen terapiaan tullaan esimerkiksi masennuksen, ahdistuksen, riippuvuuksien, uupumuksen tai ihmissuhteiden haasteiden vuoksi. Lisäksi erilaiset persoonallisuuteen liittyvät häiriöt ja haasteet ovat tyypillisiä terapiaan hakeutumisen syitä.

Ville Merinen on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja ja psykoterapeutti (psykodynaaminen). Sairaanhoitajana Ville on työskennellyt nuorisopsykiatrialla ja psykoterapiavastaanottoa Ville tekee Heltin kautta.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Ville Merinen

Blogikirjoituksissa