Skip to content

Turkka Keskinen

CIO, UPM

Turkalla on yli 30-vuoden kokemus metsäteollisuudesta kahdeksassa eri tehtävässä, joista viimeisimmissä ovat painottuneet merkittävät globaalit muutoksenjohtamisvastuut. Ennen nykyistä CIO tehtävää Turkka työskenteli UPM:ssä talousjohtajana (SVP, Financial Services & Business Control), jonka aikana taloustoiminnot siirtyivät globaaliin toimintamalliin. Sitä ennen hän johti menestyksellisesti mm. globaalin toiminnanohjausjärjestelmän (SAP) käyttöönottoprojektia ja vastasi taloustoiminnon kehityksestä.

Nykyisessä tehtävässään Turkka on toteuttanut globaalin IT funktion uudistuksen, joka lähtee liiketoimintastrategiasta ja pohjautuu transformaatioon, digitalisaatioon ja datan hyödyntämisen, palvelusuuntautuneisuuteen sekä ihmislähtöiseen johtamistapaan. Hänet on valittu vuoden CIO:ksi vuonna 2012 sekä vuoden IT-ihmisjohtajaksi vuonna 2010.

Turkka toimii hallituksen jäsenenä ohjelmistoyhtiö Efectessä sekä hallituksen jäsenenä ICT Leaders of Finland-yhdistyksessä. Turkka on aiemmin toiminut myös TIVIAn hallituksessa. Hänet on valittu useana vuonna peräkkäin
100 IT-vaikuttajan joukkoon. Hän on koulutukseltaan Kauppatieteiden maisteri ja tehnyt lopputyönsä kansanvälisistä tilinpäätösstandardeista.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Turkka Keskinen

Blogikirjoituksissa