Skip to content

Salli Salminen

hyvinvointiarkkitehti, Lääkärikeskus Aava

Salli työskentelee tällä hetkellä hyvinvointiarkkitehtina Aavalla. Tässä roolissa hän analysoi asiakasorganisaatioiden hyvinvointidataa, löytää juurisyitä ongelmiin ja haasteisiin sekä suunnittelee hyvinvointiohjelmia ja interventioita yhteistyössä työterveyshuollon tiimien kanssa.

Hyvinvointiarkkitehdin tehtävien lisäksi hän toimii myös Aavan työterveyden laadunryhmän tiimipäällikkönä. Laadunryhmä pyrkii jatkuvaan parantamiseen kaikilla työterveyden osa-alueilla. Hän osallistuu myös Aavan työterveyden koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen sekä uusien materiaalien kehittämiseen ja innovointiin.

Sallilla on tausta kokeneena työterveyshoitajana. Hän on asiantuntija työterveyden ja hyvinvoinnin alueella, joka osaa käsitellä kaikkea työntekijöiden hyvinvoinnista ennakoivaan terveydenhuoltoon, työperäisten vaarojen arviointiin, vakuutusyhtiöiden yhteistyöhön sekä varhaisen tunnistamisen ja tukimallien kehittämiseen yrityksille. Lisäksi hän osallistuu aktiivisesti työturvallisuuskomiteoiden toimintaan.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Salli Salminen

Blogikirjoituksissa