Skip to content

Riikka Säkkinen

henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hoivatilat Oyj:llä, joka palkittiin yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista

Riikka on Hoivatilat Oyj:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja. Hänen vastuullaan on yhtiön viestintä- ja henkilöstöasiat sekä Suomessa että Ruotsin tytäryhtiötä palvellen. Riikka on työskennellyt Hoivatiloilla monipuolisesti eri tehtävissä hallinnon, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon parissa.

3 vuotta sitten Riikka ja kollegansa lähtivat tutkimaan työntekijäkokemusta Great Place to Work -tutkimuksen avulla. He saivat ensimmäisestä vuodesta lähtien erinomaiset tulokset. Helmikuussa 2020 Hoivatilat palkittiin toiseksi parhaana työpaikkana Suomessa pienten organisaatioiden sarjassa (20-50 henkilöä työllistävät). Syyskuussa 2020 Hoivatilat palkittiin yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista.

Ei ole yritystä ilman ihmisiä. Tämä näkökulma ohjaa Riikan henkilöstöjohtajan työtä kaikissa päätöksissä ja arkisessa tekemisessä. Hän haluaa tuoda henkilöstön hyvinvointiin, kehittämiseen ja motivointiin liittyviä teemoja sinne, missä päätöksiä tehdään. Hän haluaa olla henkilöstöjohtaja, joka ymmärtää yrityksen liiketoimintaa syvällisesti ja pystyy tarjoamaan myös strategista näkökulmaa esimerkiksi johtoryhmän keskusteluihin.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Riikka Säkkinen

Blogikirjoituksissa