Skip to content

Riikka Lehtinen

KLT, PHT, JET, Palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

Olen vahva taloushallinnon asiantuntija ja alan rautainen ammattilainen joka suhtautuu elämään positiivisesti. Työtäni on pääosin monipuolinen kouluttaminen, sekä yrityksille, että tilitoimistoille. Minulla on lähes 40 vuoden kokemuspohja tilitoimistomaailmasta, jonkin verran teen vielä normaalia tilitoimistotyötä vanhoille asiakkailleni kouluttamisen ohella. Toimin myös tilitoimistojen toiminnan kehittäjänä ja sparraajana ja päivitän eri tilitoimistojen sosiaalisen median kanavia. Teen sosiaalisen median kanavien päivitystä myös muille yhteisöille kuin tilitoimistoille.

Otan työni vakavasti ja pidän siitä mitä teen. Talous- ja palkkahallinnossa on paljon mahdollisuuksia upeisiin työtehtäviin ja urapolkuihin. Pyrin omalla toiminnallani tuomaan esiin sen, jotta omaa uraansa pohtivat nuoretkin löytävät tämän palkitsevan, hurjaa vauhtia kehittyvän alan. Seuraan aktiivisesti alan muutoksia voidakseni kertoa niistä koulutuksissani. Olen saanut paljon positiivista palautetta käytännönläheisestä ja ymmärrettävästä tavastani kertoa asioista.

Olen aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja uskon kouluttautumiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen, osaamisen jakamiseen, toisten tilitoimistojen sparraamiseen sekä yrittäjien neuvomiseen ja heidän toimintaedellytysten parantamiseen.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Riikka Lehtinen

Blogikirjoituksissa