Skip to content

Minna Majuri

johtava työterveyslääkäri, HUS ja kliininen opettaja, HY

Minnalla on laaja kokemus erilaisista potilas-, koulutus-, tutkimus- ja asiantuntijatehtävistä sekä työterveyshuollon toiminnan johtamisesta. Alallaan hän haluaa kehittää sujuvaa työterveysyhteistyötä työpaikan ja työterveyshuollon välillä. ”Yhdessä oppien ja kehittäen toteutamme palveluita kohdennetummin ja oikea-aikaisesti sekä tehokkaasti. Ennakoivilla toimilla pyritään tukemaan työyhteisöä, jolloin yksittäisten työntekijöiden oireilua voidaan vähentää.”

Minna on toiminut projektipäällikkönä työelämän mielenterveysohjelmassa 2021-2022. Hankkeessa rakennettiin toimintamalli työterveysyhteistyöhön huomioiden mielenterveyden tuki työpaikalle ja työntekijöille. Mielenterveyttä ja työkykyä mielenterveysosaamista kehittämällä ja alueellista yhteistyötä tekemällä (Myöte) -hankkeessa arvioitiin työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen mielenterveyskursseja sekä erikoistuvien ja kouluttajalääkäreiden mielenterveysosaamista.

Minna on väitellyt vuonna 2021: Identifying Temporary and Permanent Work Disabilty Risk with Two Questionnaires in Occupational Health Services

Tulevat koulutukset, vetäjänä Minna Majuri

Blogikirjoituksissa