Skip to content

Miika Puolitaival

Urapalvelujohtaja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Miika on työskennellyt sote-alalla yli 10 vuoden ajan ja kerryttänyt rekrytoinnin johtamiskokemusta yksityiseltä sektorilta yli 5 vuotta hyvin kilpaillussa ympäristössä. Aiemmin Miika työskenteli eri tehtävissä myynti- ja rakennusalalla. Hän päätyi soten puolelle sattumalta, ja aloitti uransa Terveystalossa asiakaspalvelun ja asiantuntijatyön maailmassa.

Vuonna 2015 Miika käynnisti keskitetyn lääkärirekrytoinnin Terveystalossa ja toimi tehtävässä pari vuotta, kunnes siirtyi asiakaspalvelun ja tukitoimintojen päälliköksi. Vuosien varrella markkinointi ja myynti on ollut vahvasti tehtävissä läsnä, ja hän on päätyönsä ohessa vastannut erilaisten (ammattilais-)markkinointitoimenpiteiden kehittämisestä ja johtamisesta Terveystalossa. Vuoden 2020 alusta Miika on toiminut urapalvelujohtajana, ollen mukana käynnistämässä uutta Urapalvelut-organisaatiota. Hän on johtanut alueellisen tiimin lisäksi valtakunnallisesti erikoislääkäri-, terapeutti- ja devaaja-rekrytointia, sekä ammattilaismarkkinointia.

Nykyisessä työssään Miikan johtaman Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Urapalvelut-toiminnon vastuualueella on hyvinvointialueen koko henkilöstön rekrytointi sekä yli 9000 ammattilaisen sitouttaminen laajasti. Lisäksi vastuualueella on hyvinvointialueen oppilaitosyhteistyö ja kansainvälinen rekrytointi. SOTE-henkilöstön rekrytointi ja sitouttaminen on tullut vuosien mittaan Miikalle hyvin tutuksi.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Miika Puolitaival

Blogikirjoituksissa