Skip to content

Matti Vepsäläinen

Suomen kokeneimpia HR-järjestelmäammattilaisia, Facilor Oy

Matti Vepsäläinen on pitkän linjan HR-järjestelmäammattilainen ja työssään Facilor Oy:n hankekonsulttina hän auttaa niin yksityisen kuin julkisen sektorin organisaatioita erilaisissa HR-järjestelmähankkeissa. Hän on toiminut yli 20 vuotta HR-järjestelmien parissa erilaisissa tehtävissä, ensin 15 vuotta järjestelmätoimittajan roolissa ja nykyään hankintakonsultin roolissa.

HR-järjestelmät ovat Matin todellinen intohimon kohde ja erityisesti julkiset hankinnat vetävät häntä puoleensa ja ovatkin hänen erityisosaamistaan. Matille tärkeintä on, että asiakas löytää mahdollisimman hyvin tarpeitaan vastaavan ratkaisun ja hän suhtautuu jokaiseen hankkeeseen kuin omaansa.

Matti on todennäköisesti vienyt läpi enemmän HR-järjestelmähankintoja Suomessa kuin kukaan muu. Näissä hankkeissa on kertynyt syvällinen markkinatuntemus tarjolla olevista HR-järjestelmäratkaisuista ja tätä markkinatuntemusta hän jakaa enemmän kuin mielellään myös eteenpäin.

Koulutuksen aiheita käsitellään käytännönläheisesti esimerkkien kautta. Osallistujien kysymyksille on aina tilaa ja niitä onkin enemmän kuin suositeltavaa miettiä jo etukäteen! Matti onkin saanut hyvää palautetta juuri koulutusten käytännönläheisyydestä ja koulutuksen synnyttämästä vilkkaasta keskustelusta.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Matti Vepsäläinen

Blogikirjoituksissa